MLADOG FUDBALERA UBILA STRUJA DAN POSLE ROĐENDANA: Boba poginuo UOČI ŽENIDBE dok je muzao krave!

Slobodan Boba Adamov (25), fudbaler iz Melenaca, poginuo je u nedelju ujutru dok je muzao krave u staji!

Igrač FK Rusanda iz Melenaca najverovatnije je umro od strujnog udara, jer ga je otac Ivica pronašao pored uključene električne muzilice, sazanje „Alo!“.

Nezapamćena tragedija u Melencima kraj Zrenjanina dogodila se 17. juna oko šest ujutru. Slobodan je u subotu, 16. juna, sa drugovima i devojkom proslavio 25. rođendan.

Slavlje i provod su potrajali do ranih jutarnjih sati i niko nije mogao da pretpostavi šta će se kobnog nedeljnog jutra odigrati u kući porodice Adamov. Nesrećni mladić nije otišao da spava, već da pomuze krave, da bi poštedeo mlađeg brata Ivana! Nažalost, iz staje se nije vratio.

– Porodica Adamov je za primer u Melencima. Kad sam čula šta se desilo, nisam znala da je to naš Boba. Mislila sam da ću se srušiti tog momenta. Otišao je da pomuze kravu i nije se vratio, struja ga je ubila. Kako i šta se desilo tog momenta, ne znam. Pored njega niko nije bio i nije znao da kaže. Otac Ivica ga je pronašao. Bio je divno dete, trebalo je uskoro da se ženi. Velika je to tragedija – kroz suze priča Marija Mirosavljev (84), bliska prijateljica porodice Adamov.

U kući porodice Adamov muk i neverica. Pred sahranu, koja je bila zakazana za 14 sati, juče se skupila mnogobrojna rodbina, kao i prijatelji nastradalog Slobodana.

– Pre samo dva meseca je položio vozački ispit za kamion i samo što nije počeo da radi u firmi u Melencima. Odmalena je igrao fudbal, to je voleo – pričaju prijatelji.

Slobodanove kolege iz FK Rusanda kažu da je bio dobar fudbaler, a pre svega dobar prijatelj i vedar čovek.

– Nedostajaće i upravi i igračima. Otišao je iznenada i ostavio nas sve u šoku. Ostala je praznina i veliki bol za njim. Večna mu slava i hvala za sve – rekao je za „Alo!“ Dejan Kuručev.

I nesuđene kolege iz poljoprivrednog preduzeća „Herba coop“, firme u kojoj je nastradali mladić trebalo da se zaposli, zatečeni su nesrećnom vešću.

– Pre dva meseca je položio za kamion, prošao lekarski pregled i trebalo je da postanemo kolege. Bilo bi lepo da sreća dođe tako brzo, ali nju ni ne primetimo – kaže jedan radnik.

Slobodana Adamova juče su u suzama i sa velikim bolom na groblju u Melencima na večni počinak ispratili roditelji, braća blizanci Ivan i Milan Adamov (21), rodbina, prijatelji, kolege iz fudbalskih klubova iz Melenaca, Kumana, Stajićeva, kao i kolege iz firme u kojoj je trebalo da počne da radi.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *