MONSTRUOZNO: Baba izbola unuku (1), pa je ispekla u rerni!

Baba bebe od 20 meseci uhapšena je pod sumnjom da je izbola dete i ispekla ga u rerni. Kerolajn Džouns (48) optužena je za prvostepeno ubistvo u utorak.

Tragedija se dogodila u Bolivar Kauntriju u Misisipiju i istražitelji nisu sigurni da li je devojčica bila mrtva pre nego što je stavljena u rernu. Policija je pozvana posle 19 sati po lokalnom vremenu.

Šerif Kelvin Vilijams izjavio je za lokalne medije da su priveli babu deteta, radi ispitivanja o jezivom događaju.

– Član porodice je stigao kući i video da se nešto dogodilo. Pronašli su bebu u rerni i pozvali policiju. Na licu mesta, otkriveno je beživotno telo devojčice od 20 meseci. Još nije utvrđen uzrok smrti, ali pretpostavljamo da je izbodena i spaljena – navodi Vilijams.

Policijska traka još uvek okružuje deo kuće, dok stolica za bebe, kolica i hrpa igračaka, stoje u dvorištu. Vilijams tvrdi da pripadaju detetu.

Iz organa reda potvrđuju da je devojčica živela sa bakom Kerolajn, dok je njena majka živela odvojeno od njih.

– Bila je toliko lepa i volela sam je više od svega na svetu. Moja kćerka je izbodena i ispečena u rerni i to od strane svoje rođene babe – rekla je majka devojčice, Veronika Džouns na kampanji koja skuplja novac za njenu sahranu.

Šerif je istakao da je beživotno telo u ponedeljak uveče po lokalnom vremenu pronašao brat Kerolajn Džouns. On je bio taj koji je i pozvao policiju.

– Kada je jedinica stigla na mesto zločina, potvrđeno je da se ubistvo dogodilo u kući – naveo je Vilijams.

Policija još ispituje šta se dogodilo pre nego što se detetovo telo našlo u rerni.

Beživotno telo devojčice poslato je na autopsiju, čiji rezultati još nisu gotovi. Još nije utvrđeno da li je ulogu u ovoj tragediji igrala mentalna bolest.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *