MRKA I ANA ŠVORC: Bankrotirali smo!

Nemam para! Stvarno nisam u situaciji da se razbacujem, takvo je vreme došlo. Ana vraća novac koji je podigla za stan u kom zajedno živimo

Milutin Mrkonjić (75) je bankrotirao! Bivši ministar prvi put je javno priznao da je švorc.

Najveći šmeker među političarima za Kurir se požalio da nema mogućnosti za lagodan život na koji je navikao, pa samim tim svojoj dragoj Ani Bekuti neće moći da ispunjava sve želje.

– Nemam para! Pitanje je da li ću i platu primiti – rekao nam je Mrka s osmehom i dodao da ipak u svakoj šali ima malo istine:

– Stvarno nisam u situaciji da se razbacujem, ne mogu ni nova kola sebi da priuštim, a kamoli nešto više od toga. Takvo je vreme došlo. Pitanje je da li ću imati za viski za doček Nove godine, nadam se da toliko mogu da se otvorim za Anu i mene!

Mrkonjić za naš list otkriva da Bekuta grca u kreditima, koje je podigla pre nekoliko godina.

– Ana mesečno vraća kredit koji je podigla da kupi stan na Vračaru, u kom zajedno živimo. Ne može ni ona da se busa parama, koliko god da zarađuje. Svi misle da sam joj ja kupio stan, ali zaista nije tako. Odakle meni tolike pare?! Nisam ja milioner! Žena ga je zaradila svojim radom. Sad vraća te pare, to je za pohvalu. Ako meni ne verujete, pozovite konzulat, pa ćete dobiti prave informacije. Nemam razloga da lažem – rekao je političar za Kurir.

Mrkonjić i Bekuta poslednjih meseci se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, iako su ranije važili za inventar na svakom skupu. Očigledno ih je uhvatila kriza, pa se samim tim Mrka trgao i shvatio da mora malo da se stisne, a ne da čašćava sve ljude oko sebe. Ipak, on će ići s njom na doček Nove godine, na Anin nastup u Crnoj Gori. Bekuta je novogodišnju svirku ugovorila još letos jer je na primorju jedna od najtraženijih pevačica i uvek je rado viđen gost. Ona je za ovu svirku malo izmenila i osvežila repertoar, a u prvom redu veseliće se njen dragi Mrka. Na čiji račun, videćemo.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *