MRKA OSTAVLJA ANU ZBOG NADE MACURE!

Portparolki Hitne pomoći Nadi Macuri laskao je kompliment Milutina Mrkonjića da bi samo zbog nje ostavio Anu Bekutu, dok Slavica Đukić Dejanović samo što nije pala u nesvest kada je čula da je Ivica Dačić podneo ostavku na mesto predsednika SPS.

Naravno da su ovo bile samo prvoaprilske provokacije, na koje su poznati naseli. U šoku je bio i selektor Nenad Zimonjić kada smo mu saopštili da je Novak Đoković odlučio da se penzioniše, dok je Vojislav Šešelj osuo paljbu po Karli del Ponte i nazvao je kurvom nakon što smo mu saopštili da je bivša tužiteljka rekla da je izdajnik jer joj je odavao poverljive informacije o Srbiji. Upecao se i Marijan Rističević, koji je i nakon našeg priznanja da je reč o šali nastavio da viče i tražio da mu pošaljemo Rosu da ga hapsi, a sve zbog pomenutog spora sa Sašom Radulovićem.

Na tapetu je bio i Dragan Marković Palma, kome smo saopštili da je turski proizvođač čaja izrazio želju da upravo on bude njihovo zaštitno lice, a on nam poručio da nam je urednik koji nam je dao tu informaciju „načisto poludeo“.

U čudu je bio i Živorad Nikolić kada smo mu saopštili da ga RTS želi nazad.

– Teško bogami. Ja kad odem, ja sam završio priču, ne bih se tamo vraćao ni za živu glavu – rekao je Žika grohotom se smejući.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *