MUŠKARAC SILOVAO DETE OD PET GODINA U AMERIČKOJ AMBASADI: Blizak je njenoj porodici, OVAKO JU JE NAMAMIO!

Indijac (25) je uhapšen zbog silovanja petogodišnje devojčice koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju.

Slučaj su policiji prijavili roditelji devojčice, a muškarac je uhapšen u nedelju, rečeno je iz policije za agenciju PTI. Devojčica koja je napadnuta u subotu ujutru nalazi se u stabilnom stanju, a lekari su potvrdili da je silovana, prenosi BBC.

Porodice devojčice, ali i napadača se dobro poznaju i obe žive u kompleksu ambasade gde im rade očevi kao pripadnici lokalnog osoblja. Optuženi je po zanimanju vozač, nije zaposlen u ambasadi SAD. Američka ambasada smeštena je u maloj diplomatskoj enklavi Canakjapuri u centru Delhija, gde se nalazi još nekoliko ambasada i drugih institucija.

Misija je dobro obezbeđena i prostire se na preko 11 hektara i zapošljava lokalno osoblje. Istražitelji su za „Hindustan tajms“ rekli da je napadač „namamio“ devojčicu u svoju kuću kad ju je video da se igra napolju. Njegovi roditelji bili su odsutni u trenutku napada.

Kad se vratila kući devojčica je ispričala šta se dogodilo majci koja ju je odmah odvela u bolnici gde su doktori potvrdili da je silovana, navela je policija. Policija je saopštila da je muškarac pod istragom prema strogom zakonu o zaštiti dece u Indiji.

Vlada je 2018. uvela smrtnu kaznu za silovanje dece, a nakon slučaja silovanja i ubistva osmogodišnjeg deteta i silovanja devojčice (16).

Prema poslednjim podacima o kriminalu u Indiji, svaka četvrta žrtva silovanja je dete, a u 94 odsto slučajeva žrtve su poznavale silovatelje.

Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *