NA KORAK OD UBICE: Ovaj dokaz daje ključne informacije o ubistvu pevačice Jelene Marjanović!

Tragovi krvi pevačice Jelene Krsmanović pronađeni su navodno u mercedesu Marjanovića, najznačajniji su konačno razrešenje njenog ubistva.

Naime, Nakon što je Apelacioni sud naložio da se optužnica protiv Marajnovića, osunjičenog da je ubio svoju suprugu Jelenu, dopuni radi boljeg razjašnjenja slučaja, u odluci koju je dostavio Višem javnom tužilaštvu između ostalog objašnjeno je da bi trebalo da se utvrdi još jedan posebno važan detalj, tragovi krvi pevačice pronađeni u automobilu koji je kobnog 2. aprila pevačica navodno vozila.

Ovaj trag krvi izolovan je sa zadnjeg sedišta „mercedesa“ nedugo nakon ubistva pevačice. Iz nalaza koji je dostavljen sa Biološkog fakulteta u Beogradu utvđeno je da je u pitanju Jelenina krv, a po svom intezitetu kako objašnjavaju odgovara jačem tragu krvi.

Međutim u fazi istrage, kako je stajalo u odluci Apelacionog suda kada je optužnica vraćena na dopunu, nije obavljeno veštačenje navedenog traga, nije navedeno koja je njegova strost, i na koji način je nastao, o čemu se veštaci odgovarajuće struke nisu izjasnili.

S tim u vezi, novi tužilac koji je preuzeo slučaj Marjanović pored naloga za sprovođenje dodatne istrage, između ostalog moraće da naloži i nova veštačenje krvi pevačice koja bi trebalo da daju odgovore na pitanja.

Da li je krv koja je pronađena, zapravo krv od datuma kada je pevačica ubijena.

Podsećanja radi, pevačica Jelena Kuzmanović ubijena je pre gotovo tri godine, 2. aprila 2016. na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *