NA KOSOVU: VUČIĆEV PLAN ILI OSTAVKA

Afera top eksluziva

PREDSEDNIK SRBIJE ĆE NA KOSOVU IMATI SVOJ GAZIMESTAN

 

VUČIĆEV PLAN ILI OSTAVKA

 

Vučić će na Kosovu ponuditi svoju ostavku, ako Srbi ne budu zadovoljni planom i svim onim što predsednik svakodnevno čini kako bismo sačuvali svoju teritoriju

 

Sa Srbima na Kosovu će razgovarati o svim ključnim pitanjima za njih, a glavne teme biće njihova bezbednost i nastavak života na Kosovu

Takođe, predsednik će Srbe sa Kosova obavestiti o svim detaljima pregovora na relaciji Beograda i Prištine, što je izuzetak jer su sve predhodne vlasti od naroda na Kosovu i Metohiji krile sve oko pregovora, a niko ih nije ni posećivao, niti sa njima razgovarao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudiće svoju ostavku, prilikom posete Srbima na Kosovu i Metohiji u septembru, otkriva dobro obavešten izvor Afere.

On navodi da će predsednik Srbima na Kosovu i Metohiji u septembru ponuditi svoj plan za Kosovo, na kome intezivno radi unazad nekoliko meseci, kao i svoju ostavku ukoliko nisu zadovoljni tim planom.

– Vučić privodi kraju plan za Kosovo i Metohiju, koji će Srbima predstaviti u septembru kada će ih posetiti. Na tom planu radio je danonoćno, i to je jedini spas za sve Srbe na Kosovu. Ipak, Vučić će im ponuditi svoju ostavku, ako nisu zadovoljni planom i svim onim što predsednik svakodnevno čini kako bismo sačuvali svoju teritoriju, odnosno svaki metar naše zemlje.

Tako da je očigledno da Vučić ima podršku Srba na Kosovu i da oni za ostavku neće ni da čuju, nego će sigurno prihvatiti njegov plan, otkriva sagovornik našeg lista.

Naš izvor navodi da će kao i uvek do sada predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti iskren u svemu što ima da saopšti Srbima na Kosovu.

-Svaki predlog, stav ili odluka koje Beograd bude usvojio, biće predočeni predstavnicima Srba iz pokrajine i biće saslušani svi njihovi stavovi i predlozi. Vučić će sa Srbima na Kosovu razgovarati o svim ključnim pitanjima za njih, a glavne teme biće njihova bezbednost i nastavak života na Kosovu. Takođe, predsednik će ih obavestiti o svim detaljima pregovora na relaciji Beograda i Prištine, što je izuzetak jer su sve predhodne vlasti od naroda na Kosovu i Metohiji krile sve oko pregovora, a niko ih nije ni posećivao, niti sa njima razgovarao, kaže izvor Afere.

Prema saznanjima našeg lista osim plana, predsednik će ljudima na Kosovu saopštiti da Albanci ne žele nikakav kompromis niti rešenje, ali da će i pored toga naša strana pokušati da ga nađe.

-Predsednik će pokušati da ohrabri građane, smiri tenzije i spreči podele među Srbima. Takođe, ukoliko mu obaveze to dozvole on će razgovarati kako da Vlada pomogne i olakša život Srbima na Kosovu, priča naš sagovornik.

Poseta predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, uvek je rizična poseta i veliki bezbednosni izazov, ali se on od te namere ne može odvratiti nikada.

Kosovska policija neće primeniti posebne bezbednosne mere tokom boravka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji, niti on tako nješto traži jer se nikoga ne plaši. Ide da razgovara sa svojim narodom, zaključuje naš izvor.

 

 

VUČIĆ: Na Kosovu ću održati

najvažniji govor u životu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, prilikom posete Srbima na Kosovu i Metohiji u septembru, održati važan govor, jedan od najvažnijih u svom životu kao i da je njegov motiv – ono što će biti rezultat u budućnosti, a ne koliko aplauza će u tom trenutku dobiti.

Na Kosovo će, objasnio je predsednik, ući 8. septembra posle podne i tamo će provesti 24 sata.

-Imam pozive i hteo bih da obiđem milion mesta, ali to nije moguće. Posebnu pažnju dali smo centralnom obraćanju, a odlučiće se gde ću ga držati, u Kosovskoj Mitrovici ili u Zubinom Potoku, rekao je Vučić i istakao da će voditi računa o svakoj izgovorenoj reči, jer će se po svakoj reči meriti budućnost naše zemlje za pet, ali i za narednih 100 godina.

E.A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *