На Шапићевој изборној листи Ратко Дмитровић, Владан Глишић, Марина Рагуш…

уторак, 17.12.2019. у 14:58

(Фото Бета)

Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић представио је данас у седишту странке на Новом Београду појединце који ће помоћи промоцији активности СПАС-а и бити на изборној листи те странке за предстојеће парламентарне изборе.

Међу њима су и некадашњи директор и главни уредник Вечерњих Новости Ратко Дмитровић и посланица Српске радикалне странке у Скупштини Србије од 2007. до 2012. године, Марина Рагуш, који ће на листи СПАС-а наступити као нестраначке личности.

Шапић је представио и Владана Глишића и Радована Тврдишића, бивше чланове и осниваче покрета Двери, Жељка Томића, бившег посланика ДСС-а, генерала Светозара Андрића, за које је рекао да ће у кампањи учествовати као чланови странке.

Srpski patriotski savez@SPAS_Srbija

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić u prostorijama stranke predstavio je ljude koji će se naći na listi SPAS-a na predstojećim izborima.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

42:47 PM – Dec 17, 2019Twitter Ads info and privacySee Srpski patriotski savez’s other Tweets

„Сви они имају слична политичка убеђења и виђење ситуације као и ја. Начин на који су се бавили политиком је онакав какав годинама покушавам да успоставим, а то је цивилизован и пристојан начин изношења политичких ставова, не вређајући било кога”, рекао је Шапић, преноси Танјуг.

Дмитровић је оценио да странка попут СПАС-а недостаје Србији од увођења вишестраначја и представио поједина програмска начела, међу којима је то да никога неће доживљавати као политичког непријатеља, да се у Србији мора успоставити одговорност за учињено и неучињено и да се мора поправити демографска ситуација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *