NA SNIMKU SA HRVATSKIM MINISTROM NALAZI SE NAŠA ELITNA PROSTITUTKA: Na fotografiji mu sedi u krilu, a on se sprema da povuče liniju kokaina!

Glavna tema u Hrvatskoj poslednjih dana su fotografije koje je objavio nedeljnik Nacional s ministrom Tolušićem.

Na njima se, s prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni ministar i potpredsednik vlade Tomislav Tolušić. Fotografija je navodno snimljena u Zemunu, a na slici je i devojka koja se profesionalno bavi prostitucijom.

Tolušić je rekao kako se radi o fotomontaži i poručio kako on ne nosi cipele kakve nosi muškarac na navodno montiranoj fotografiji. U međuvremenu je u obranu Tolušića skočila vlada, oglasila se i predsednica, a u slučaj su se uključili i SOA, DORH i USKOK.

RTL Direkt saznaje iz izvora u policiji da je žena na slici bila pod merama praćenja kao akter afere „elitna prostitucija“, koja je 2011. krenula iz salona za masažu u Domu sportova.

Dodaju kako glavni državni advokat tvrdi kako se ta istraga bliži kraju i podsećaju kako je u toj aferi Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

Brkićev je pak kum, Blaž Curić, koji je bio i vozač ministra Tolušića, osumnjičen da je Franji Vargi koji je izrađivao lažne SMS-ove javio da mu se sprema hapšenje!

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *