Na spisku makroa i poznati FUDBALER: Novi detalji hapšenja: Evo kako je pala najveća seks-mafija u Srbiji!

Policija je nakon višemesečne istrage uhapsila 22 osobe koje se sumnjiče da su duži vremenski period organizovale elitnu prostituciju na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine! U akciji su zaplenjeni telefoni, laptopovi, pa čak i sveska sa detaljnom evidencijom klijenata u kojoj su se našla i imena jednog političara i jednog poznatog fudbalera!

Kako Srpski telegraf saznaje, u pitanju su dve kriminalne grupe koje su međusobno sarađivale, a među uhapšenima se našao i jedan policajac!

Oni se terete da su od marta do kraja novembra 2019. organizovali lanac prostitucije tako što su na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali luksuzne stanove i angažovali ženske osobe za pružanje seksualnih usluga unapred dogovorenoj klijenteli. Interesantno je i da je prilikom pada ove seks-mafije u prostorijama koje su koristili pronađena i sveska sa evidencijom svih klijenata, a među njima ima i javnih ličnosti!

  • Uhapšeni Darko Todorović (45), Saša Glišić (46) i Miroslav Terzić (45) označeni su kao organizatori ove dve kriminalne grupe, koje su sarađivale među sobom. Osim njih troje, privedeno je i sedam pripadnika obezbeđenja, pet vozača, dva menadžera i pet devojaka, koje su tvrdile da su radile kao sekretarice, odnosno ugovarale termine sa klijentima. Pored njih, priveden je i policajac Goran Stanković (45), dok se za još dve osobe traga – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Osumnjičeni su imali detaljno razrađenu mrežu, po kojoj su funkcionisali.

  • Oni su za potrebe prostitucije iznajmljivali stanove u kojima su angažovali devojke za pružanje seksualnih usluga. Potom su angažovanim devojkama davali pseudonime, a zatim ih preko interneta oglašavali i reklamirali na sajtovima za prostituciju. U nameri da ne budu otkriveni, organizovali su i prevoz prostitutkama do unapred dogovorenih lokacija, ali i obezbeđenje koje je kontrolisalo stanove u kojima su pomenute pružale seksualne usluge klijentima – kaže naš sagovornik.

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih zaplenjena je veća suma novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, četiri vozila koja su korišćena prilikom odrađivanja posla, manja količina droge i municija. Ipak, interesantno je da je, osim toga, pronađena i sveska sa svom dokumentacijom koju su pripadnici ove grupe vodili!

  • U jednom stanu pronađena je i sveska sa podacima klijenata, ali i tarifama devojaka koje su pružila seksualne usluge. Sumnja se da među klijentima ima i poznatih biznismena i javnih ličnosti. U oko su policajcima odmah upala dva dobro poznata imena. Radi se o jednom političaru i jednom fudbaleru – priča naš sagovornik.

Inače, interesantno je i da je jedna od bitnih karika u ovom lancu prostitucije bio upravo uhapšeni policajac Goran Stanković.

  • Stanković se sumnjiči da je za ovu grupu proveravao podatke za određene klijente i vozila, kako eventualno ne bi došlo do nekih grešaka koje bi mogle da ih otkriju – dodaje naš sagovornik.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.
Todorović, Glišić i Terzić se terete da su, nakon određenog posla, od angažovanih devojaka neposredno ili preko svojih članova prikupljali sav zarađeni novac. Potom su među pripadnicima grupa vršili raspodelu novca, shodno zaduženjima.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *