NAD PEVAČICOM SE IŽIVLJAVALO VIŠE OSOBA: Jelenu je uoči smrti mučila žena s nožem!!

Viša ubica se iživljavalo nad pevačicom Jelenom Marjanović (33), a među njima je bila čak i jedna žena!

Ovo je otkriće forenzičara iz Amerike, koji su nezavisno od istrage u Srbiji uradili uporednu analizu tragova nađenih na njenoj garderobi sa povredama koje je imala na telu.

Mala Jana vadi Zorana iz zatvora?!

U izveštaju forenzičara, koji je „Alo!“ imao na uvid, navodi se da je Jelena Marjanović pre ubistva bila mučena, a da se nad njom iživljavalo više osoba, među kojima je bila čak i jedna žena.

– Obe Jelenine nadlaktice su izrazito crvene boje. Povrede na njima su identične, a tragovi ukazuju da je uhvaćena s leđa. Krvnik, koji je bio zadužen da je savlada i ukroti, bio je muškarac. Lobanja joj je bila smrskana sa devet udaraca, koji su direktno uzrokovali smrt, dok je oko 80 odsto povreda i posekotina po glavi i telu naneto dok su se ubice iživljavale nad njom! – navode forenzičari i objašnjavaju kako je otkriveno da je među njenim krvnicima bila i žena.

Suzana Jovanović otkrila potresne detalje o Jeleni Marjanović

– Na osnovu nepotrebnih udaraca, zaključuje se da je Jelena bila mučena. Udarci i posekotine se razlikuju po snazi, kojom su naneti, kao i dubini, kojom je oštrica noža bila zarivena u kožu. Na telu su otkriveni udarci, koji su bili naneti manjom snagom. Bilo je vrlo tankih i plitkih posekotina, nanetih manjim nožem, što ukazuje da jedan od ubica bila ženska osoba – piše u izveštaju.

Čitanje otisaka i tragova krvi otkrili su da su ubice potrošile silno vreme na iživljavanje!

– Jelena bi imala oko 80 odsto manje udaraca po telu da su ubice htele samo da je ubiju! Kada je žrtvi, kao u slučaju ubistva Jelene Marjanović, naneto više povreda, to znači da je bila mučena ili da su ubice nasiljem pokušale da iznude nešto od nje. Zločin iz strasti pada u vodu, jer ubica ili više njih u takvim slučajevima ne nose više predmeta, a pogotovo ne kiselinu za uništavanje DNK tragova! Ubice nisu mogle da predvide da će žrtva da ih ogrebe ili slično, pa da zbog toga sa sobom ponesu kiselinu. Jelenini nokti na rukama bili su lakirani crvenim lakom za nokte, a boja je posle namakanja prstiju u kiselinu gotovo potpuno isprana. Na njenim noktima je ostao vidljiv mali procenat laka za nokte – objašnjavaju stručnjaci na osnovu tragova na Jeleninoj koži.

Ogrebala ubicu, pa joj kiselinom spržili ruku

– Jelena je bila dešnjak. Prilikom napada je ogrebala ubicu desnom rukom. Kiselina je upotrebljena da bi DNK trag ubice, koji je ostao ispod njenih noktiju, bio uklonjen. Da bi uništili tragove DNK sa noktiju i ruku, pogotovo desne, ubice su joj bukvalno potopile ruke u kiselinu. Njena desna ruka bila je spržena od namakanja u kiselinu i sva je bila crvena – navodi se u izveštaju forenzičara.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *