Nada Topčagić progovorila o UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ

POSLE VIŠE OD DVE GODINE SRUŠILA ZID ĆUTANJA Nada Topčagić progovorila o UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ

Nada otkriva da je njen suprug Zlatko stupio u kontakt sa Zoranom.

Nada Topčagić

Nada Topčagić, Foto: Rajko Ristić

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv kompozitora Zorana Marjanovića (40), koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), a ta vest je žestoko potresla folk pevačicu Nadu Topčagić, koja je odlučila da posle dve godine ćutanja o tragičnoj smrti svoje velike prijateljice progovori za „Alo!“. Nada otkriva da je njen suprug Zlatko stupio u kontakt sa Zoranom nakon što je on napustio pritvor u kojem je proveo skoro deset meseci.

– Moj muž je odmah zvao Zorana, čim smo saznali da je izašao na slobodu. Mi smo gotovo sigurni da on nije ubica i moj Zlatko i Zoran su i dalje u dobrim odnosima. Zoran se Zlatku zahvalio na pozivu, ali ipak moramo priznati da se sa njima nismo čuli dugo, niti su oni nas zvali. Udaljili smo se jedni od drugih, jer smo svi u čudu zbog svega što se desilo. Sada nećemo da ih zovemo mnogo i smetamo, jer Zoran uživa u svakom trenutku sa svojom ćerkom – kaže u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ Nada Topčagić, koja ne krije da joj je najviše žao što dugo nije videla malu Janu.

 

Jelena Marjanović

Jelena Marjanović, Foto: Emisija

 

Zorica se prema Jeleni ophodila kao prema princezi

Nada Topčagić za „ Alo!“ tvrdi da se Jelenina svekrva Zorica prema pevačici ophodila kao prema princezi, a da je njene „moći“ osetila i na sopstvenoj koži. – Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam zamolila Jelenu da prestane da peva pesmu koju je izvodila, a kada mi je Zorica odbrusila: „Nemoj niko moju Jecu da dira“. Zorica je divna žena i na Jelenu je gledala kao na ćerku. Meni je jednom pomogla kada sam imala bolove u predelu grudnog koša. Samo je pet minuta držala svoju ruku na mom vratu i bol je zauvek nestao – kaže Nada.

 

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović, Foto: oliver bunic

– Gledam Janine fotografije na društvenim mrežama i mnogo mi je krivo što ona više nije ono dete koje sam poznavala. Vrlo je ozbiljna i vidno utučena. Njoj je Zoran sve, a zbog svega što se dogodilo, odrasla je preko noći. Njeno detinjstvo je postalo stravično, a Janu tek očekuje pakao, ako na kraju osude Zorana. Iako ima babu, dedu, strica i rođene tetke, niko neće moći da joj nadoknadi Zorana – konstatuje pevačica i uverava da se već dve godine stalno priseća druženja sa Jelenom i Zoranom i pokušava da nađe odgovor na pitanje ko je ubica.

Advokati: Žalićemo se na optužnicu

Advokat Veljko Delibašić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića, najavio je da će na potvrđenu optužnicu uložiti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu. – Odbrana je poslala najpre odgovor na optužnicu. Viši sud ju je nakon toga potvrdio, ali ćemo se mi žaliti na rešenje o potvrđivanju optužnice – izjavio je juče Delibašić za „Alo!“. Žalbu je najavio i advokat Aleksandar Zarić. J. M.

 

– Stalno vraćam film i prisećam se naših druženja. Zoran i Jelena se nikada nisu svađali, a među njima nije bilo čak ni uobičajenih bračnih razmirica. Muž mi kaže da sam se pretvorila u Agatu Kristi, ali ja nikako ne mogu da nađem ništa sumnjivo što bi ukazalo na to da je bilo ko od Marjanovića upleten u ubistvo. Zoran je bio omiljeni sin u porodici i ako ga na kraju osude, to će biti stravično za porodicu. Za mene je nepojmljivo da je Zoran ubica, to ne mogu nikako da povežem sa njim – kaže Topčagićeva, koja je sigurna da je ubica neko ko je pevačicu dobro poznavao.
– Imam svoje mišljenje o Jeleninom ubistvu koje sam dugo formirala. Sigurna sam da je Jecu usmrtio neko ko ju je odlično poznavao i ko je želeo da napakosti porodici – zaključila je pevačica.

AUTOR: 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *