NAGRADNA IGRA AFERE: Izaberite kraljicu TV ekrana i osvojite vredne nagrade!

  BIRAMO NAJLEPŠU SRPSKU TV VODITELJKU

 

 

 

One su lepe, pametne, šarmantne, graciozne…  Svojom harizmom plene sa malih ekrana i osvajaju srca televizijskog gledališta. TV voditeljke u Srbiji po ocenama mnogih spadaju u najlepše u regionu i zaista je gotovo nemoguće izabrati najlepšu. Ipak, kao što ste već prethodnih godina navikli, za Aferu ne postoji reč nemoguće i od ovog broja pokrećemo akciju ali i nagradnu igru „Biramo najlepšu srpsku TV voditeljku“. U svakom broju počev od ovog, predstavljaćemo po pet lepih i šarmantnih voditeljki sa raznih domaćih televizija a vi ćete dragi čitaoci glasati za, po vašem mišljenju, najlepšu.  Glas za najlepšu voditeljku možete poslati SMS porukom na broj 065/8175-211 do 3. juna u 12 časova a samim tim ste u konkurenciji za lepe nagrade. U SMS poruci napišite ime voditeljke, a zatim i vaše ime i prezime, adresu i grad, i automatski ste se uključili u nagradnu igru. Glasajte, zabavite se, uživajte u lepoti i osvojite vredne nagrade. SREĆNO!

S. Milovanović

 

 

Katarina Korša (TV Hepi)

 

Šarmantna brineta za kratko vreme je osvojila srca gledališta i postala zaštitno lice TV Hepi i Jutarnjeg programa kojeg vodi uz legendarnog Milomira Marića. Rođena je u Valjevu 1989. godine. Katarina je po profesiji glumica, završila je FDU u klasi čuvenog profesora Vlade Jevtovića i do sada ostvarila brojne uloge, mahom u TV serijama poput „Pare ili život” ili Totalno novi talas”, pojavila su filmu “Zduhač znači avantura” a igrala je i na daskama koje život znače. Udata je za kolegu Danijela Koršu sa kojim ima ćerku i sina.

Maja  Japundža Nikolić  (TV Prva)

Jedna je od najpozantijih i najlepših TV lica u Srbiji i regionu. Maja Japundža Nikolić rođena je 1974. u Sarajevu a sa 18 godina se preselila u Beograd gde je započela voditeljsku karijeru. Od osnivanja BK Televizije bila je jedno od njenih zaštitnih lica da bi kasnije prešla na RTS. Trenutno je voditeljka na Prvoj televiziji. Udata je za Aleksandra Nikolića sa kojim ima troje dece. Časopis Kosmopoliten joj je pre sedam godina dodelio priznanje „Ikona lepote“.

 

Olivera Jovićević (RTS)

Voditeljka RTS-a i autorka emisije „Upitnik“, važi za jedno od najlepših domaćih TV lica. Olivera Jovićević rođena je 1966. godine i ima ćerku. Pre emisije “Upitnik” bila je urednik i voditelj Jutarnjeg programa na RTS-u. Iako je pre tri godine prošla kroz životnu tragediju kada je u saobraćajnoj nesreći izgubila supruga Olivera Jovićević se hrabro nosi kroz život a svojim izgledom i svojom harizmom zadivljuje naciju.

 

Maja Manojlović (Pink)

Teške vesti i teme u informativnom programu TV Pink lakše su i lepše kada ih javnosti saopšti Maja Manojlović, nepodoljena su mišljenja TV gledališta. Šarmantna voditeljka TV Pink rođena je 1984. i nakon studija književnosti oprobala se kao novinar i autor priloga u Žikinoj Šarenici na RTS-u. Sa RTS-a prelazi na Pink gde vodi kviz „Lovac na novac“ a potom odlazi na TV Hepi gde je vodila Jutarnji program. Maja se na kraju vratila na Pink i danas je deo informativne redakcije. Nije udata a pre par godina bila je u kratkoj emotivnoj vezi sa sadašnjim trenerom Partizana Savom Miloševićem.

 

Dijana Đorđević (KCN)

Zaštitno lice TV Kopernikus Dijana Đorđević svojim autorskom emisijom „Sve strane ljubavi“ nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a niko nije ravnodušan ni na njenu lepotu. Ova novinarka i voditeljka ima 32 godine i do sada je ugostila brojne javne ličnosti u svojoj emisiji. Iako je tema emisije koju radi ljubav, Dijana čuva svoj privatni život samo za sebe i ne želi da o tome javno govori. Za sebe kaže da je radoholik i da voli da se oprobava u raznim novinarskim temama i zadacima.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *