Najbolja krema za regeneraciju kože!

TARADERM – SRPSKA FIRMA ROĐENA U KANADI

 

Biljna krema za regeneraciju kože

Kod raznih vrsta povreda kože neophodno je što pre početi sa primenom prirodne kreme da ne bi ostali trajni ožiljci

 

Bogat sastav ove prirodne kreme čine precizno odabrani ekstrakti od preko dvadeset vrsta lekovitog bilja, pčelinji i biljni vosak, etarska ulja čajnog drveta i lavande i ostale prirodne komponente

Usled bilo koje vrste povrede koži je potrebna dodatna nega da bi se oštećeno tkivo oporavilo. Kod nekih osoba koža sporije zarasta, više je uzroka, i često posle povreda dolazi do pojave ožiljaka gde je potrebna dodatna nega. Kreme uglavnom u sebi sadrže hemijske supstance koje agresivno utiču na vašu kožu i na prvi pogled rešavaju problem ali negativno utiču na organizam. Kod raznih vrsta povreda kože neophodno je što pre početi sa primenom prirodne kreme da ne bi ostali trajni ožiljci, šta više poželjno je da svaka kućna apoteka poseduje TARADERM biljnu kremu za regeneraciju kože.

TARADERM skin regeneration krema zbog svog prirodnog sastava ima širok spektar delovanja i efikasno deluje kod raznih povreda kože u koje spadaju: opekotine, ožiljci, rane i posekotine, hematomi, autoimune bolesti kao što su ekcemi i psorijaza, uboji i nagnječenja, kao i sve nepravilnosti  i povrede površinskog sloja kože.

Bogat sastav ove prirodne kreme čine precizno odabrani ekstrakti od preko dvadeset vrsta lekovitog bilja, pčelinji i biljni vosak, etarska ulja čajnog drveta i lavande i ostale prirodne komponente. Zbog svog regenerativnog, antiinflamatornog i antiseptičkog dejstva pomaže kod raznih iritacija i zapaljenja, lečenja suve i ispucale kože, kod infekcija, ojeda kod dece a naročito je efikasna kod zarastanja rana i ožiljaka.

TARADERM biljna krema uklanja nepravilnosti na koži i vraća njene prirodne funkcije u ravnotežu, čak i ako je značajno narušena njena zaštitna funkcija. Prirodni sastav kreme dozvoljava njenu upotrebu i na otvorenim ranama što ubrzava proces regeneracije kože.

TARADERM kreme su namenjene svima, kako odraslima, tako i deci, jer su napravljene od najkvalitetnijih 100% prirodnih i organskih sirovina.

 

4 thoughts on “Najbolja krema za regeneraciju kože!

 • 26. априла 2019. at 10:07
  Permalink

  Odlična krema, ožiljak koji sam imala posle porodjaja znatno mi se smanjio, tj. manje je vidljiv i stvarno sam prezadovoljna. Brankica

  Reply
 • 26. априла 2019. at 10:08
  Permalink

  Pre par meseci igrajuci tenis dozivela sam nezgodu, posekotinu na kolenu koja je morala da se sije. Posle skidanja konaca oziljak mi je ostao i primetno je bilo crvenilo, po preporuci pocela sam da koristim ovu kremu. Jako brzo primetila sam napredak, crvenilo se povuklo, a sve u svemu zadovoljana sam i brzinom zarastanja rane.

  Reply
 • 26. априла 2019. at 10:25
  Permalink

  Svakog proleca imam probleme sa kozom i nema sta nisam probala i koje kreme nisam kombinovala. Kremu koristim skoro dva meseca i stvarno sve pohvale. Najvise mi se dopada sto je prirodna i sto nema vestacke mirise. Pozdrav za Taraderm

  Reply
 • 29. априла 2019. at 23:16
  Permalink

  Sve pohvale za Taraderm kreme

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *