NAJBOLJA MEDICINSKA SESTRA U SRBIJI! Od nje treba da uče svi medicinski radnici

– Sada kada se vrlo često susrećemo sa kritikama i mnogo ružnih reči upućenih na zdravstvo i zdravstvene radnike, bilo je zadovoljstvo pročitati tekst hvale o Verici Kovačević, navodi se u zvaničnom dopisu Udruženja medicinskih sestara i tehničara Kliničkog centra Srbije „Sestrinstvo’’.

Predsednica tog udruženja Marija Galić reagovala je nakon teksta objavljenom na portalu naše medijske kuće o Verici Kovačević, glavnoj medicinskoj sestri na Odeljenju psihijatrije Kliničko bolničkog centra u Kragujevcu, koja je po mišljenju pacijenata, ali i izvesnog broja nekolicine stručnjaka iz medicine koji su imali tu čast da sa njome rade najbolja medicinska sestra u Srbiji.

Marija Galić, predsednica udruženja medicinskih sestara-tehničara Kliničkog centra Srbije „Sestrinstvo’’ pohvalila je pisanje našeg lista i naglasila da medicinska sestra Verica Kovačević iz Kliničkog centra u Kragujevcu treba da bude primer i da stimuliše sve zaposlene u zdravstvu kako da dobro obavljaju svoj posao.

– Pozitivnim stavom maš narod će početi da veruje u nas i povratićemo izgubljeno poverenje, navodi predsednica udruženja.

Galićeva je u dopisu uputila pohvale na račun naše medijske kuće i našeg novinara.

Podsetimo, Afera je prva pisala o medicinskoj sestri Verici Kovačević iz Kragujevca nakon čega su reagovale brojne ustanove, a sada zvanično i udruženje medicinskih sestara i tehničara Kliničkog centra Srbije „Sestrinstvo’’.

Tekst o Verici Kovačević možete pročitati na linku ispod:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *