NAKUPILI SE PARA, PA GLUME DA RADE U INTERESU NARODA: Đilasova ekipa najbogatija u Evropi!

Dragan Đilas, osnivač Saveza za Srbiju i jedan od najbogatijih Srba, izjavio je bez imalo blama da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica najbogatiji ljudi u Srbiji danas.

– Vučić i njegova familija su najbogatiji Srbi danas, a on stalno nešto kuka i žali se kako mu je teško u životu – rekao je Đilas.

Komentarišući tu izjavu, Aleksandar Đurđev , predsednik Srpske lige, primetio je da je kod Đilasa proradila „bogataška sujeta“, ali i naveo da trenutno u čitavoj Evropi ne postoje bogatiji i sumnjiviji političari od njega i onih koji su okupljeni u Savezu za Srbiju.

– Savez za Srbiju nije ništa drugo do poslovni holding sastavljen od nekolicine bogataša sa idejom da obezbede sebi sebičneinterese i dodatno se obogate na štetu države. Za Stamatovića je to savez za Gondolu, za Boškića Obradovića je to savez za otimanja vlasti u Čačku, za Jeremića je to savez za nova proputovanje svetom o državnom trošku. Ne čudi me što je Đilas preokupiran pitanjem novca i imovine konkurenata, zato što mu je sada jasno da su od njega bogatiji i Stamatović, Jeremić i Janko Veselinović. Tako je kod Đilasa proradila bogataška sujeta – komentariše Đurđev za „Alo!“.

On u nastavku naglašava da je od Đilasa i njegove ekipe kao opozicionar bio bogatiji jedino sadašnji predsednik SAD.

– Činjenica je da je Donald Tramp dok nije pobedio na izborima i postao predsednik SAD bio jedini bogatiji opozicionar od sadašnjih opozicionara okupljenih u zadružni biznis-holding pod imenom Savez za Srbiju. U Evropi ne postoje bogatiji i sumnjiviji političari nego oni koji su okupljeni u takozvani Savez za Srbiju, koji narod u Srbiji pre svega doživljava kao savez za robiju – zaključuje naš sagovornik.

Izvor: Alo

One thought on “NAKUPILI SE PARA, PA GLUME DA RADE U INTERESU NARODA: Đilasova ekipa najbogatija u Evropi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *