NAOMI KEMBEL DOLAZI KOD KARIĆA!

Svetski slavna manekenka Naomi Kembel će se pojaviti na zvaničnom otvaranju restorana „Maison Boho“, koji drži Simon de Karić sa teniserom Ilijom Bozoljcem. Kada je tražila da je upoznaju sa Jelenom Karleušom, nije znala ništa o njihovim lošim porodičnim odnosima

Naomi Kembel biće specijalna gošća Simona de Karića kada u septembru bude boravila u Beogradu. Ovaj biznismen je ortački otvorio restoran „Maison Boho“ sa teniserom Ilijom Bozoljcem pre dvadesetak dana, ali će zvaničan početak rada biti krajem septembra, kada dođe poznata manekenka.

– Simon je dugogodišnji prijatelj sa Naomi. Dogovorili su se da u septembru bude njegov gost i da preseče vrpcu u restoranu, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Oni su se do sada sretali i družili po raznim svetskim humanitarnim večerama i žurkama. Oboje vole dobar provod i putovanja. Vrlo brzo su se oko svega dogovorili i Naomi nije imala nikakve specijalne zahteve, samo je izrazila želju da obiđe što više mesta u Beogradu. On će joj praktično biti domaćin u Srbiji – kaže za Informer izvor blizak dinastiji Karić.

On objašnjava da će Naomi doći prvenstveno zbog žurke koju organizuje jedna poznata firma za tetoviranje obrva. Prišle godine su platili Paris Hilton da bude njihov specijalni gost, a ove godine su novac odlučili da daju Naomi.

Bez obzira na to što je odlučila da dođe zbog poslovnog angažmana, ipak će vreme u Srbiji iskoristiti i za odmor. Zato je i kontaktirala Simona da bi joj pomogao.

– Nema sumnje da će joj Simon pokazati najzanimljivija mesta u Beogradu i voditi je tamo gde je najbolji provod. Mislim da već spremaju plan i program.

Kako Informer saznaje, Naomi ne zna da je Jelena Karleuša, koju želi da upozna, nekada bila deo porodice Karić:
– Simon nije imao pojma da ona želi da se sretne sa Karleušom. Njemu to nije rekla, pa on misli da je taj zahtev postavila organizatorima žurke zbog koje dolazi. Nije mu bilo svejedno kada je to čuo, jer niko od Karića nije u dobrim odnosima sa Jelenom od kada se razvela od Bojana. Naomi nije upoznata sa njihovim familijarnim odnosima, tako da svi mislimo da ona i nema pojma da je Karleuša bila deo porodice Karić.

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *