NAPADAČI NA CECINU KUĆU POBEGLI POSLE INCIDENTA: Navijači utočište našli na Kosovu!

Navijači Crvene zvezde Nemanja Arsenović (32) i Senad Mahmuti (30), koji se sumnjiče da su u nedelju sa dva „mini-kupera“ naizmenično udarali u kapiju kuće pevačice Svetlane Cece Ražnatović, najverovatnije su utočište pronašli na Kosovu i Metohiji.

Kako izvor Kurira otkriva, istražitelji sumnjaju da su istog dana kada su napravili incident, o kom je odmah obaveštana policija, napustili Beograd.
– Policija traga za njima i verujemo da će oni brzo biti uhapšeni. Još se ispituje zbog čega su navijači udarili na Cecu, pa pobegli – kaže izvor Kurira.

On napominje da njihov prelazak granice, odnosno izlazak iz Srbije, nije evidentiran, ali da postoje operativni podaci da su utočište pronašli na Kosovu i Metohiji. Naš sagovornik napominje i da dugi niz godina huligani najčešće posle izvršenih krivičnih dela odlaze upravo na jug Srbije, gde imaju dobru mrežu jataka.

– Neki od njih se sa Kosova i Metohije kasnije prebacuju u druge zemlje Evrope, ali im je ovo prvo odredište – napominje naš sagovornik.

Podsetimo, Nemanja Arsenović odranije je poznat policiji po brojnim incidentima, a krivični dosije ima od 14. godine. Kako je Kurir pisao, istraga se vodi u više pravaca, a proverava se i da li je motiv napada dugogodišnje neprijateljstvo ovog Zvezdinog navijača s prijateljem Veljka Ražnatovića Nikolom Vavićem. Vavić je inače rođeni brat Aleksandra Vavića, nekadašnjeg vođe Partizanovih navijača.

Ceca Ražnatović je za Kurir rekla da ne poznaje napadače na njenu kuću, ali da jedva čeka da budu uhapšeni, kao i da čuje zbog čega su u nedelju u ranu zoru automobilima naletali na njenu kuću, u kojoj su u to vreme spavali i petogodišnji blizanci njene rođene sestre.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *