NAPALI BORU ČORBU: Terali ga da peva navijačke pesme!

Incident na koncertu grupe Riblja čorba u Staroj Pazovi! Policija je uhapsila Dušana M. (21) i Dejana D. (20) zbog sumnje da su u utorak na koncertu ove poznate rok grupe tokom manifestacije Dani opštine Stara Pazova vređali i napadali građane, pa izazvali više tuča. Na meti mladića našao se i sam roker i frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, kojeg su terali da peva navijačke pesme!

– Dvojica mladića počeli su da divljaju i tražili su Bori Čorbi da peva navijačku pesmu koja nije bila na njegovom repertoaru. Bora je legenda, video je da su mladi i pokušao je da ih umiri i otpevao je strofu pesme koju su tražili. Za trenutak se činilo da će ih to zaista smiriti, ali nije. Tražili su mu da još peva i počeli su da ga vređaju, a potom i da napadaju građane u publici. Nasrtali su na sve oko sebe. Tad je reagovao i jedan radnik obezbeđenja, ali su se oni tada ustremili i na njega – ispričao nam je jedan od očevidaca.

Kako saznajemo, obezbeđenje nije uspelo da ih obuzda, pa je pozvana policija. Huligani su pokušali da pobegnu, ali su ih policajci sustigli i priveli zbog remećenja javnog reda i mira.

Povodom ovog incidenta pozvali smo i poznatog rokera Boru Čorbu, koji je ispričao šta se tačno desilo na koncertu njegove grupe.

– Nije valjda da su uhapšeni?! Jao, baš mi je žao – bila je prva Borina reakcija nakon što je čuo da su prenoćili u ćeliji.

– Hteli su da otpevam Zvezdinu navijačku pesmu „Ne veruj im, sine“. Međutim, kako ona nije bila na repertoaru, ja sam ih samo pozdravio, a potom i otpevušio jednu strofu, čisto nešto malo – kaže roker koji im očigledno ne zamera to što su mu dobacivali.

Dovikuju svašta
Đorđević dodaje i da ne zna šta se posle toga dešavalo.

– Video sam samo da se u jednom trenutku obezbeđenje nešto uzmuvalo, ali ne znam šta se dešavalo. Dešavalo se milion puta i da mi na koncertima dovikuju svašta. Ovi momci su prema meni bili okej i žao mi je što se tako završilo – dodao je pevač.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *