Naprednjaci danas uklanjaju grafite i plakate širom Beograda

Srpska napredna stranka započinje veliku akciju uklanjanja grafita i plakata širom Beograda, u kojoj će učestvovati i kandidati sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“.

Srpska napredna stranka započinje veliku akciju uklanjanja grafita i plakata širom Beograda. U akciji će učestvovati i kandidati sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, a pozvani su i građani da se pridruže.

„Želja je da se ovom akcijom podigne svest građana o značaju čiste i uređene prestonice, i pošalje poruka da u tome moramo svi da učestvujemo, da ga zajedno razvijamo, jer Beograd može da bude lepši samo ako ga čuvaju svi Beograđani“, navodi se u saopštenju.

Akcija čišćenja odvijaće se na destine lokacija u gradu.

Ispod Mostarske petlje u 11:30 časova, u Bulevaru Milutina Milankovića 120 a (plato između zgrada), u 11:00 časova, na Obilićevom vencu, kod zgrade TANJUG-a u 11:00 časova učestvovaće Irena Vujović, Goran Grbović, Goran Vesić, Bojana Borić Brešković, Siniša Mali, Lepomir Ivković, Branko Kockica, dr Dušica Bojić, Andreaja Mladenović i drugi sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *