NAŠI GLUMCI: Nećete verovati ko sve snima „PORNIĆE“! (FOTO +18)

SEKS UŽIVO NA SRPSKIM TELEVIZIJAMA, ALI NE U RIJALITIJU! Ovako naši čuveni glumci GRABE popularnost, nećete verovati ko sve snima "PORNIĆE"! (FOTO +18)

Foto: Printscreen

DIŽU REJTING

SEKS UŽIVO NA SRPSKIM TELEVIZIJAMA, ALI NE U RIJALITIJU! Ovako naši čuveni glumci GRABE popularnost, nećete verovati ko sve snima „PORNIĆE“! (FOTO +18)

Eksplicitne scene seksa postale su svakodnevica u udarnim terminima na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ali ne samo u rijaliti programima, koji su često meta prozivki i osporavanja, već i u domaćim serijama poput „Vojne akademije“, „Jutro će promeniti sve“, „Koreni“ i „Žigosani u reketu“.

 

Ovaj trend je toliko zavladao da se prosto začudimo ako prođe jedna epizoda a da u njoj ne vidimo naga tela glumaca kojima polako, ali sigurno niske strasti pred kamerama postaju adut i glavna karta za uspeh. Zahvaljujući tome prvi put smo čuli za Hanu Beštić, ćerku glumca Slobodana Beštića, i njenu sada već čuvenu scenu s kolegama Jovanom Stoiljković i Miodragom Dragičevićem.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Njih troje su u seriji „Jutro će promeniti sve“ odglumili seks utroje, koji je emitovan pre nedelju dana na RTS, o čemu se dugo polemisalo u javnosti, a već u narednoj epizodi mogli smo da vidimo Hanu i Jovanu u lezbo-akciji, što je takođe izazvalo oprečne reakcije gledalaca.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Ipak, nisu ovo jedine scene iz serije „Jutro će promeniti sve“ u kojima dominira seks. Mnogo eksplicitniji sadržaj videli smo između Isidore Simijonović i Jovana Zdravkovića, kada se mladoj glumici u jednom kadru skoro jasno videlo međunožje.

 

FOTO: PRITNSCREEN

Od serije čija su tematika ljudi koji su završili školu, a nisu oformili porodice i nemaju stalne poslove, već im je izlazak u noćni provod glavna preokupacija, možda se i mogao očekivati ovakav sadržaj, ali ne i od „Vojne akademije“.

 

Poučno TV ostvarenje, zahvaljujući kojem je na hiljade mladih poželelo da upiše vojnu akademiju, s vremenom je očigledno izgubilo taj smisao i cilj i ponudilo laku zabavu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Tako je scena u kojoj glumac Đorđe Stojković ima divlji seks s radnicom u mesari, dok su oko njih sušene kobasice i slanina, poslednja u nizu takvih koje smo mogli da vidimo nedeljom u osam uveče na televiziji.

 

Upečatljivi su i kadrovi u kojima Miona Marković, ćerka istoričara i funkcionera SPS Predraga Markovića, glumi u novoj visokobudžetnoj seriji „Žigosani u reketu“, autora i producenta Dragana Bjelogrlića.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Ona se već u prvoj epizodi, koja je emitovana 1. novembra na Top kanalu, pojavila u vrelom izdanju pred glumcem Aleksandrom Radojičićem, ogrnuta belom košuljom ispod koje se videla njena gola zadnjica.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Sloboda Mićalović je ulogom Simke u novoj seriji „Koreni“ u potpunosti uspela da pridobije simpatije muškog dela publike kada se pojavila u vrelim kadrovima, potpuno naga ležeći u kadi.

 

1 / 3 FOTO: PRINTSCREEN, YOUTUBE, RTS

 

Kurir/Ivan Ercegovčević/Foto: Printscreen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *