NATAŠA I LUKA PRVI PUT OČI U OČI POSLE BATINA: Počinje suđenje zbog porodičnog nasilja nad Bekvalčevom!

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom Bekvalac.

Suđenju će moći da prisustvuje javnost. Lazukić se tereti da je pevačici iz Novog Sada naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Nakon toga mu je sud produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

Što se tiče njegove krivične prijave protiv supruge kojom je tereti za lažno prijavljivanje, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Nataša je uzela muževljevo prezime Lazukić, i krajem februara rodila njihovo zajedničko dete.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *