NATAŠA ULAZI U PAROVE I PORAĐA SE PRED KAMERAMA

ŠOKANTNO! Milomir Marić uputio poziv popularnoj pop pevačici Nataši Bekvalac

 

 

Honorar je odličan i Nataša je blizu odluke da potpiše ugovor, jedini problem pravi suprug koji neće ni da čuje za Parove

 

Produkcija televizije Happy  privodi kraju pregovore i sa Džejom Ramadanovskim koji će ukoliko prihvati poziv i uđe u rijaliti biti najveće iznena|enje za sve. Ulaze i radikal Spaho i naprednjak Raka Radović

 

Piše: Stefan Radović

 

Producenti rijalitija Parovi i urednik televizije ,,Happy’’ Milomir Marić, ponudili su pop zvezdi Nataši Bekvalac da prve „braćne dane“ sa novim suprugom Lukom Lazukićem provede pred kamerama u šestoj sezoni  ,,Parova“ koja uskoro počinje sa emitovanjem, saznaje Afera.

S obzirom na to da je trudna, novosadska seksi barbika bi se, ukoliko prihvati ovu ponudu, mogla poroditi pred kamerama uživo u rijalitiju.

 

– Nataša je dobila ponudu i honorar za to, o kome drugi mogu samo da sanjaju, ali problem je Luka koji za tako nešto neće ni da čuje, otkriva dobro obavešten izvor Afere blizak popularnom paru.

 

Njen novi suprug je, prema rečima na{eg izvora, Bekvalčevoj zapretio raskidom tek sklopljenog braka ukoliko prihvati ponudu i u|e u rijaliti.

 

Inače, to bi bila prva beba rođena uživo u rijalitiju pred kamerama.

 

– Za tako nešto Luka ne}e ni da čuje, dok Nata nema problem da uđe u Parove za tako visok honorar koji joj se nudi, ali jedan od uslova bi bio taj da porođaj ne bude pred kamerama. Za sada produkcija nije dobila odgovor od nje na njihovu ponudu koju su joj uputili, navodi sagovornik Afere.

 

Šesta sezona rijalitija „Parovi“ na televiziji Happy počinje uskoro, a u luksuzno opremljenu kuću ove godine ponudu da uđu dobili su Lepa Lukić, Eva Ras, Mis Svetlana, Ognjen Obradović, sin Mikija Mećave kao i unuk Ere Ojdanića – Uroš Anđelić, ali i brojne starlete, saznaje ekskluzivno Afera.

 

Prema saznanjima našeg lista, produkcija televizije Happy ovih dana privodi kraju pregovore i sa Džejom Ramadanovskim koji će ukoliko prihvati poziv i uđe u rijaliti biti najveće iznenađenje za sve.

 

– Produkcija pregovara i sa pojedinim politi~arima. Reč je o Raki Radoviću koji se nedavno priključio Srpskoj naprednoj stranci, a već iza sebe ima jedan rijaliti, otkriva dobro obavešten izvor našeg lista. Unutra ulazi i radikal iz Loznice –  Sulejman Spaho.

 

U popularni rijaliti trebalo bi da u|e još jedna pevačica, koja je zapravo muškarac.

 

Naime, reč je o pevačici Nataši Mazi, koja je nedavno promenila pol i postala žena.

 

Ona je, kako ,,Afera“ saznaje, na hormonima koje mora redovno da uzima gde god da se nalazi pa i tokom boravka u rijalitiju.

 

Kako Afera saznaje za ovaj rijaliti vlada veliko interesovanje pa se pojedine javne ličnosti same prijavljuju da u~estvuju „što zbog honorara, što zbog promocije“.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *