Navijači prete Borjanovoj ženi silovanjem!

Tanka je linija između ljubavi i mržnje, a to je na svojoj koži osetila i Snežana Borjan (36). Supruga golmana Crvene zvezde bila je omiljena kod navijača zbog otvorene podrške crveno-belima, zvali su je i amajlijom na gostovanjima u Evropi, a onda se sve promenilo kada je, navodno na njen nagovor, Milan zatražio veću platu ili će u suprotnom napustiti Marakanu.

Iako su pregovori još uvek u toku i nije poznato da li će golman prihvatiti povećanje plate (navodno je zapelo oko klauzule uz godišnju platu od 480.000 evra), njoj su počele da stižu pretnje u komentarima na brojne slike koje kači na Instagramu.

– Bude li Borjan otišao zbog tebe, je*aće te cigani svi komplet. Kurvo raspala, ako ode, je*aće te cela Marakana + Terzić. Ti si kurvetina raspala koja traži tu platu i ucenjuje klub. Milan je bolji čovek, nije takav – samo su neke od pretnji.

U razgovoru za Srpski telegraf gospođa Borjan potvrdila je da su je pretnje uznemirile i da strahuje za svoju i bezbednost svog sina.

– To nisu pravi i iskreni navijači, već pometnju prave oni sa skrivenih i lažnih profila. Plašim se, nije mi prijatno. Imam dete i kad izađemo napolje, ne znam da li su pretnje ostale na internetu ili će neko da nas presretne i napadne. Nikad ne znate ko je sve na ulici. Imam i roditelje, oni su se takođe potresli kad su čuli šta se dešava – istakla je Sneža za naš list, a onda poslala poruku onima koji joj prete:

– Neka sačekaju da se završi priča oko Milanovog ugovora, pa onda možemo da razgovaramo argumentima- rekla je Borjanova supruga.

Osim u razgovoru za naš list, Snežana Borjan je ironično isprozivala državne organe, ali i celokupnu javnost.

– Državo, policijo, mediji? Znam da nije polni organ i nisu uvrede nekog glumca, pa verovatno nikome nije zanimljivo… Malo mi prete neki ljudi već dva dana – napisala je Sneža na društvenoj mreži.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *