NAVIJAČI ZVEZDE NAPRAVILI HAOS NA JARINJU: Zapevali „Oj, Kosovo, Kosovo“ i nagrnuli iz automobila! Zaustavili autobus, NE DAJU NAZAD

Utakmica između Trepče i Crvene zvezde u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije trebalo je da se odigra danas u 14 časova, ali su fudbaleri beogradskog kluba zaustavljeni na Jarinju. Kosovska policija im nije dopustila da uđu na Kosovo.

Bojan Jakšić, sportski direktor Trepče, u ekskluzivnoj izjavi za Alo je otkrio trenutno jedine poznate informacije oko odigravanja meča, a za to vreme navijači beogradskog kluba su izašli iz svojih prevoznih sredstava i započeli pesmu na granici.

Glasno su zapevali „Oj, Kosovo, Kosovo“, kasnije još nekoliko patriotskih pesama i stvorili dodatnu tenziju na Jarinju, tako da je sada najviše napeto od samog dolaska delegacije. Na kraju su navijači zaustavili autobus tako da ne može nazad da prođe.

Ipak, situacija se raščišćava, uskoro će povratak nazad. Na granici su i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić, kao i sportski direktor Mitar Mrkela.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *