NE ZNA SE DA LI ĆE IKAD VIŠE PROHODATI: Misica ranjena na Galenici u teškom stanju!

Španska lepotica Olat Bilbao Gonzales (20), bivša mis Marbelje, koja je povređena u eksploziji automobila bombe na Novoj Galenici, prilikom napada na Strahinju Stojanovića (28), u teškom je psihičkom stanju zbog operacije noge koja joj predstoji. Zbog toga moli da je svi ostave na miru!

Prema rečima izvora, zbog povreda i opekotina neophodna joj je potpuna rekonstrukcija noge.

– Obe noge su joj u opekotinama i plikovima, a na jednoj je čak izgubila meso i mišiće, zbog čega joj je bila potrebna teška i zahtevna operacija, koja uključuje potpunu rekonstrukciju i više zahvata. Ako ima preloma kostiju, svakako će biti izabran multidisciplinarni pristup. Još nije poznato da li će moći da hoda, ali rano je za takve prognoze. To je jako zahtevna operacija, a posle nastupa još teži period po nju, jer su takvi pacijenti podložni teškim infekcijama. Bukvalno joj treba krpiti celu nogu, od mišića preko kože, a nakon toga je oporavak mučan, jer, osim što postoji rizik od infekcija, pitanje je kako će njen organizam prihvatiti presađenu kožu i tkivo – navodi izvor blizak misici.

Ona je pod stalnim nadzorom policije i lekara. Neposredno pre operacije u njeno ime je napisana poruka na njenom Instagram profilu.

– Kao što mnogi od vas znaju, Olac je pretrpela bombaški napad i ovo je vrlo osetljivo vreme za nju i njenu porodicu. Ona će uzeti onoliko vremena van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost – piše u poruci objavljenoj na njenom profilu.

Pre i posle te objave postavljene su posteri sa znakom „pauza“, koji su preneli poruku da želi da je svi ostave na miru i da pauzira od svega.

Postoji mogućnost da Špankinja ostane invalid, lekari daju sve od sebe da joj spasu jedan deo tela

Prema rečima našeg izvora, misica leži na odeljenju ortopedije i do nje niko ne može doći, osim porodice i lekara.

– Majka je tu uz nju, otkako se sve dogodilo, ne odvaja se od nje. Veoma je zabrinuta za svoju ćerku, jer su joj lekari ukazali koliko je komplikovana operacija i sa strane ortopedije, ali i iz ugla estetske hirurgije. Policija je prisutna non-stop ispred njene sobe. Ona je u teškoj depresiji, jer, pored toga što se plaši za svoj život, želi da sačuva i nogu. Da na početku svoje karijere ostane maltene bez noge strašna je stvar za nju – priča naš sagovornik.

Bomba je aktivirana u noći između 10. i 11. avgusta oko 20.30 u ulici Svetozara Papića u naselju Galenika.

Bivša misica je zadobila ozbiljne povrede i opekotine, zbog čega se strahovalo da će čak izgubiti jednu nogu. Najpre je ležala u bolnici KBC Zemun, međutim, zbog ozbiljnosti povreda u toku prošle nedelje je prebačena na VMA.

Sumnja se da je ona slučajna žrtva bombaškog napada na Strahinju Stojanovića (28), u čiji je „audi” 10. avgusta podmetnut eksploziv. Prema navodima nedeljnika „Ekspres”, atentat na Stojanovića naručio je Luka Bojović (45), kao osvetu za ubistvo svog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57).

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *