NEĆE POD MAČ, BATO: Miroljub Petrović savetuje Đokovića da se posveti poljoprivredi i guslama!

Nakon što je Novak Đoković otpustio celokupni stručni štab osim gurua Pepea Imaza,što je izazvalo nevericu i zabrinutost kod mnogih njegovih fanova, pozvali smo doktora Miroljuba Petrovića da ga pitamo da li je naš teniski as na pravom putu, i, verovali ili ne – dobili pozitivan odgovor!

Doktor Petrović smatra da je Đoković istraživač i da je ispravno što se zanima i za fizičke i za duhovne aspekte:

– Novaku je očito potrebna promena, a traženje novih trenera je put ka tome, iako sam ja uveren da će on kroz to traganej shvatiti da zapravo treba da napusti tenis. Profesionalni sportisti su moderni gladijatori koji služe za zabavljanje publike i njemu to ne treba. On je čovek iz čuvene porodice i može na drugi način da bude primer mladima.

Petrović podržava Đokovićev način ishrane, ali ne i to što uz sebe ima Pepea Imaza, koji se bavi telepatijom i telekinezom.

– Odlično je što se Novak opredelio za biljnu ishranu, to pokazuje da na pravilan način vodi računa o svom telu, a što se tiče duha, još nije našao pravi put. Telepatija, joga, meditacija, homeopatija i sve te discipline nisu od Boga i njemu to ne treba – uveren je Petrović, koji nije zabrinut za nastavak Đokovićeve teniske karijere:

– Mislim da Novak treba što pre da napusti tenis i posveti se odgajanju zdravih potomaka. Tu je već na dobrom putu, evo, njegova supruga čeka drugo dete, ona je isto iz dobre porodice, ima veliki potencijal. Novak treba da bude uzor za rad i moral našem narodu, da se posveti poljoprivredi, da otvori lanac prodavnica zdrave hrane, da napravi lečilišta, da finansira škole za gusle i folklor, a ne ove ateističke debilane. U tome bih ga vrlo rado posavetovao – zaključuje doktor Petrović.

Izvor: Happytv.rs

Foto: Arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *