NEMA ODMORA: Ana udarila tempo!

Prva sednica Vlade Srbije u novom sazivu bila je u petak, druga je zakazana za danas! Čini se da za novu premijerku Anu Brnabić nema odmora. Nakon prve sednice Vlade, koja je održana odmah pošto je Vlada izabrana, danas će uslediti još jedna. Naime, predsednica Vlade je drugu sednicu zakazala za ponedeljak u pola osam, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

– Ana je krenula stopama Aleksandra Vučića, svog prethodnika na mestu premijera. Ona je veoma vredna osoba, posao je shvatila ozbiljno i bukvalno ne staje. Nakon što je preuzela funkciju predsednika Vlade Srbije, odmah je nastavila sa udarničkim tempom, koji je praktikovao i bivši premijer Vučić – navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da se Brnabićeva ni tokom vikenda nije odmarala.

– U subotu i nedelju je čitala razne materijale i pripremala se. Nije imala vremena za opuštanje – navodi naš izvor i dodaje da će Brnabićeva ovakvim tempom da vodi Vladu Srbije i u narednom periodu.

– Ako su se pojedini ministri ponadali da će nakon Vučićevog odlaska sa funkcije predsednika Vlade moći da zabušavaju, grdno su se prevarili – uz osmeh navodi naš dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, prva sednicanove Vlade održana je u petak u pola osam i tada je doneto rešenje o postavljenju Novaka Nedića za generalnog sekretara.

Na sednici je usvojen i zaključak kojim se iz skupštinske procedure povlače predlozi zakona i drugih akata koji su dostavljeni Narodnoj skupštini pre izbora nove vlade.

Vlada je konstatovala prestanak dužnosti državnih sekretara u svim ministarstvima. Na sednici je, takođe, usvojen i zaključak da se redovne sednice Vlade Srbije održavaju četvrtkom u 13 časova.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *