NEMCI NAPALI NOVAKA!

Posle švajcarskog tablida „Blik“, koji je kao udarnu vest plasirao da će Novak ‘okončati nezavisnost Kosova’, uključio se i nemački „Zidojče cajtung“ sa tekstom pod naslovom „Đoković i alhemičar“.

U tekstu minhenskog medija piše o Novakovim „ezoteričnim“ pogledima i navodnoj ulozi u borbi za povlačenje priznanja Kosova.

“ ‘Moć misli’ i voda sa vidarskom snagom: Novak Đoković, prvi teniser sveta, trenutno polarizuje ezoteričnim razmišljanjima“, piše ovaj ugledni list koji se nije tu zaustavio već se dotakao i intervuja Novakove majke Dijane koja je izjavila da je njen suprug pozajmljivao novac od zelenaša, ali i da se ne slaže uvek sa snajom Jelenom.

Nemci su takođe skrenuli pažnju i na Dijanine reči da Novak veruje u Boga i veruje da je „odabran“, kao i da je Rodžer Federer „malo arogantan“.

  • Za sada je nepoznato kako Novak Đoković razmišlja o tim temama, mada je u poslednje vreme puno pričao – piše Zidojče.
  • Posle faze ljubav i mir pre četiri godine, kada je sledio pouke trenera Pepea Imaza, Đoković sada iskazuje nove, kompleksnije poglede – stoji u tekstu.

Ovaj list dalje, kao „alhemičara“ predstavlja Džervina Džafarija, Amerikanca iranskog porekla koji prodaje skupe dodatke ishrani na bazi divljih algi, a on je bio jedan od Novakovih sagovornika na Instagramu. U razgovoru s njim Novak je otkrio da je navodno video ljude koji „snagom molitve i zahvalnosti“ zagađenu vodu pretvaraju u lekovitu.

Podseća se da je Đoković ranije izjavio da bi bio bliži tome da se ne vakciniše protiv korone, što je kritikovao i epidemiolog Predrag Kon čiju izjavu prenosi Zidojče:

  • Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći.
  • Đokovići, izgleda, imaju sasvim posebna ubeđenja- zaključuje minhenski list.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *