NESNOSAN SMRAD NA SPRATU GDE SU ŽIVELI UBICA, NJEGOVA ŽENA I TRI SINA

Komšije u šoku i neverici zbog svirepog ubistva!

 

Juče je u besu ugašen jedan ljudski život, a nedugo potom iz očaja, kajanja, čega god… i drugi. Milan Lovrić je ubio bivšu ženu Olgu naočigled njihovo troje dece, a potom presudio sebi bacivši se pod voz. U zgradi u kojoj su živeli, stanari mahom šokirani, a park ispred prazan. Vrućina i muk, nigde nikog, sem poneka starica.

Ubica, kao da tu nije ni živeo. Niko ga ne zna, niti ga je video. Ubijenu Olgu Lovrić (39) znaju po ljubaznosti i komšijskoj učtivosti. Bar starije žene pričaju tako.

Stalno sam ih sretala u šetnji. Uvek je bila nasmejana i pitala da li mi treba neka pomoć, a deca kulturna. Nisam znala da je imala problema sa mužem, nismo bile toliko bliske. Za ovo što se desilo, čula sam u novinama.

Na petom spratu gde su Lovrići živeli, ispred stana kesa sa smećem od koje smrdi na celom spratu.

Ne zna se da li je njihovo ili od komšije pored. Nisu tu, ili ne žele, pokušavajući da se pomire sa time da je u njihovoj blizini bio tako opasan čovek.

Na vratima Lovrića ni broja, ni prezimena.

Svi smo u šoku zbog toga što se desilo. Oni su tu oko tri godine u stanu. Znam da kad su ga kupili, da su ga renovirali, proširivali su i ona pomoćna vrata pored. Muža nikad nisam videla tu, ali znam da joj je neka žena čuvala najmlađeg sina i da joj je majka dolazila u posetu – priča Olgica komšinica.

Prema rečima M. P. (30), oca šestomesečne bebe koji je rekao da je pre nepune dve nedelje video na ulici Lovrića kako ide u susret svojim dečacima, delovao je pitomo u tom trenutku.

Ne znam da li je tu živeo ili samo došao u posetu. Znam da su kod njega išli u školu i moja žena i moj brat. Mog brata je baš Milan obučavao, ali je to bilo davno, pre nekih 15, 16 godina. Posle smo čuli da je otišao u zatvor zbog nasilja u porodici. Baš kada smo saznali za jučerašnji događaj, rekao mi je da se seća kako se stalno nabacivao učenicama u školi – otkriva on.

Da li je to nastavio da radi i tokom braka sa Olgom ili samo kao momak, ne znamo. Odatle smo odlučili da odemo do auto-škole „Pravo“ u kojoj je radio, a u kojoj, kako tamo tvrdi jedan od instruktora, nikada nije bio vlasnik.

Formalno Lovrić nikada nije bio vlasnik. Njegova žena je do prošle zime bila na tom mestu. On je ranije vodio drugu školu, a ovde je radio kao instruktor, ali do pre dve godine. Bio je izvrstan kolega i vozač, jedan od najboljih i najodgovornijih – priča instruktor, dodajući da nije znao da su Lovrići imali probleme u braku dok se ovo nije dogodilo.

O njegovim isntruktorskim veštinama čuli su i u bloku pored. Tamo ga je jedan od vlasnika radnje za izdavanje bicikala I.V. ranije redovno viđao na poligonu.

Čuo sam od ljudi da je bio izvrstan vozač. Vozio je i kamione teretnjake i motore, sve živo što ide na točkove. Međutim, godinama ga nisam viđao, ali sam čuo da je bio u zatvoru zato što je bio nasilan prema ženi i deci – navodi ovaj preduzetnik.

 

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Milan Lovric

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *