NESTALU DEVOJČICU IZ ZRENJANINA POLICIJA PRONAŠLA U BEOGRADU!

NAĐENA DEVOJČICA IZ ZRENjANINA: Sanelu policija pronašla u Beogradu!

Novosti online 

Sanela Pastor (13) nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu, a pripadnici MUP otkrili je nepovređenu večeras u prestonici. Nezvanično saznajemo da je i ranije znala da nestane

Sanela Pastor (13) koja je nestala je jutros oko 6 sati u Zrenjaninu,pronađena je nepovređena u Beogradu! Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da su pripadnici MUP pronašli trinaestogodišnju devojčicu, čiji je nestanak policiji u Zrenjaninu danas prijavila njena majka. 

Ranije tokom dana pronela se vest da je Sanela nestala, da je rano jutros napustila kuću na biciklu i otada porodica ne zna ništa o njoj. Njen bicikl je bio pronađen u centru Zrenjanina. Članovi porodice su pogledali snimke sa sigurnosnih kamera koji ukazuju da bi to mogla biti ona. 

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, Sanela je i ranije znala da ode od kuće, ali bi se uskoro i vratila, a njeni najbliži se nadaju da je opet u pitanju tinejdžerska pobuna.

– Sve je bilo u redu, nije bilo svađa u porodici ili bilo čega što bi je nagnalo da pobegne. No, molimo se da jeste i da će se uskoro javiti. Zatečeni smo – rekao je Sanelin brat Nenad za telegraf.rs.

Sanela je visoka 155 centimetara i teška 51 kilogram.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *