Nesvakidašnja ljubavna drama u Zemunu: Skinula ga sa vešala, pa ga izbola nožem!

Katarina M. (25) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je 7. decembra nekoliko puta nožem ubola momka Janka N. (24) u Železničkoj ulici u Zemunu, nakon što je on pokušao da se obesi jer ga je izbacila iz stana zbog prevare!

Drama u njihovom iznajmljenom stanu u Zemunu počela je oko ponoći, kada je Katarina izbacila Jankove stvari na ulicu dok je on bio u prodavnici jer je otkrila da ju je prevario.

– Katarina je iskoristila momenat, spakovala sve njegove stvari i izbacila ih u hodnik ispred ulaznih vrata. Kada se vratio i ugledao džakove ispred, a ulazna vrata zaključana, sve mu je bilo jasno. Bezuspešno je kucao i pokušavao da dobije Katarinu da bi joj objasnio o čemu se radi, ali ona nije želela da čuje za njega – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Janko M. je tada smislio plan, pritajio se u hodniku ispred stana i čekao da Katarina M. izađe.

– Devojka je dva sata kasnije otvorila vrata da proveri šta se dešava sa mladićem, a on je tada gurnuo i nasilno ušao u stan. Počeli su da se raspravljaju nakon čega je Janko ušao u kupatilo i zatvorio vrata – navodi naš sagovornik.

On dodaje da je prava drama tek tada počela.

– Mladić je uzeo trenerku, jedan deo vezao za tuš-kabinu, a drugi obmotao oko vrata i tada pokušao da se obesi. Čim je primetila šta se dešava, Katarina je uzela kuhinjski nož, uletela u kupatilo i isekla trenerku. Potom je otišla u dnevnu sobu i držeći nož u ruci sela na ugaonu garnituru – kaže naš sagovornik.

Rešen da se ubije, Janko M. je nasrnuo na Katarinu u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe.

– Posle kraće borbe primetili su da Janko krvari. Oni su se odmah presvukli, oprali nož, skinuli garderobu, pozvali taksi i uputili se u bolnicu – dodaje naš sagovornik.

Janku je dežurni lekar konstatovao teške povrede, od kojih je jedna ubodna rana u predelu leve slabine dubine 15 centimetara i širine pet, a druga u nivou donjeg kraja leve lopatice.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *