NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU PRETUČENOG BEOGRADSKOG POLICAJCA: Zatekao ženu sa ljubavnikom, pa dobio batine! A onda je supruga uradila nešto što je SVE ŠOKIRALO!

Supruga policajca D. V. (48) iz Beograda koji je u nedelju uveče zadobio teške telesne povrede kada su ga pretukli ona i njen ljubavnik Lj. M. (44), nakon što ih je uhvatio „na delu“, prijavila je svog muža i to zbog zloupotrebe službenog položaja.

Kako se saznaje, supruga policajca je protiv njega podnela prijavu za zloupotrebu službenog položaja, jer je u trenutku kada ju je zatekao sa drugim muškarcem, bio šef smene, i nije trebalo da bude na terenu.

Policajac je kako se ranije pisalo, suprugu zatekao u razmeni nežnosti sa Lj. M. u žbunju, u blizini Kalenić pijace. Došlo je do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna, nakon čega je prevareni suprug zadobio teške telesne povrede.

Prema poslednjim informacijama, nesrećni čovek primljen je u bolnicu sa teškim telesnim povredama u vidu preloma rebara i prstiju na rukama.

Supruga policajca i njen ljubavnik su privedeni u policiju i napisana im je krivična prijava za remećenje javnog reda i mira, ali i napad na službeno lice koje je bilo na dužnosti.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *