NEVINA ČAMI U ZATVORU! Majka žene uhapšene po Francuskoj poternici u očaju: MOJA ĆERKA NIJE NARKO-DILER!

Profesorka engleskog jezika Nevenka Šumarac (44) i samohrana majka tek punoletne devojke uhapšena je na graničnom prelazu Vardište po poternici francuskog Interpola, zbog sumnje da je bila deo međunarodne kriminalne grupe za šverc narkotika, a za dela navodno počinjena u Bordou u julu 2018. godine.

Policija je Srpkinju rođenu u Raškoj, a već decenijama nastanjenu u Beogradu, odvela u ekstradicioni pritvor, gde trenutno čeka izručenje Francuskoj. Porodica uhapšene profesorke sa kojom je Srpski telegraf juče stupio u kontakt negira njenu umešanost u bilo kakav kriminal i tvrdi da je ona žrtva internet-mafije.

  • Moja ćerka nije sposobna za malverzacije, a kamoli za visoki kriminal. Koja crna mafijašica, pa njen otac i ja bismo je prvi prijavili da je to radila, a upoznata sam sa svime što radi! Ona je skromna žena koja nema nijednu markiranu stvar i koja uglavnom spava u hostelima na putovanjima. Da je mafijašica, baškarila bi se u luksuzu i imala skupe stvari, a ne bi kupovala na rasprodaji. Sumnjamo da joj je blizak muškarac namestio sve jer se sada čudno ponaša. Takođe, vrlo je verovatno da je Nevenki ukraden identitet i da su je zloupotrebili neki mafijaši i opasni ljudi sa kojima je poslovala preko interneta, prodavajući im jeftine avio-aranžmane ili prevodeći im nešto. Ona je sama ceo život gajila svoju ćerku, koja sada ima 18 godina i, pored posla u školi, stalno je radila dodatne poslove da bi mogla detetu da priušti potrepštine. Prodavala je i torbe i novčanike preko interneta – ispričala nam je očajna majka Milanka Šumarac.

Francuska je profesorku tražila od februara ove godine, a uhapšena je sredinom meseca prilikom prelaska granice, kada je sa emotivnim partnerom htela da poseti Adrićgrad u Višegradu. Njena majka naglašava da Nevenka nikada u životu nije bila u Bordou i kaže da je već uvidom u njen pasoš jasno da je nevina.

Nevenka je ćerku poslala na Zlatibor sa drugaricama da se odmori, kad već ne idu na more, a ona je s partnerom otišla na dvodnevni izlet. Bili su na Šarganskoj osmici i slala nam je odande slike oko pet po podne. Odatle su krenuli do Andrićgrada, ali su je uhapsili na njeno i naše zaprepašćenje. Optužuju je da je u Bordou 12. jula bila deo organizovane grupe, ona je s ćerkom tada bila u Kefaloniji. Odgovorno tvrdim da nikada nije bila u Bordou, samo je bila na Azurnoj obali. Pogranična policija neće da nam izda potvrde o njenom kretanju koje bi bile relevantan dokaz. Očajni smo i nemoćni, ali daćemo sve da je spasemo – ističe očajna majka.

Izvor: Espreso.rs

Foto: Starsport

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *