Kija KockarFOTO: SCREENSHOT

Učesnica rijalitija televizije „Pink“, o kojoj već mesecima ne prestaje da se priča, nije mogla da veruje šta se dešava u „Zadruzi“, pa je bes iskalila na još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, kom je zarila nokte u lice i pretila pred svima.

Kija očajnaFOTO: SCREENSHOT
Kija očajna

Kija Kockar i Sloba Radanović su se u toku jučerašnjeg dana posvađali, da bi se potom i potukli, a šta se tačno događalo tada pogledajte OVDE. U toku noći Kristina je izgubila kontrolu, pa je odlučila da izađe iz rijalitija, dok su mnogi učesnici krenuli za njom.

Povraćala je, plakala na sav glas, te nikako nije mogla da se smiri.

– Samo plači, nastavi, još mesec dana i kraj. Pobedićeš, samo plači – poručio je Sloba Kiji aludirajući da čitavu dramu pravi samo zbog pobede u „Zadruzi“, što je nju još više iznerviralo.

Svađa sa SlobomFOTO: SCREENSHOT
Svađa sa Slobom

Njegove reči su toliko pogodile Kiju, da je otišla do vrata imanja i prošla kroz njih. Zanimljivo je da ona nisu bila zaključana i da je Kija lako izašla izvan „Zadruge“, a za njom i Nadežda Biljić, koja je krenula da je vrati.

 Slobina supruga neko vreme nije bila u rijalitiju, da bi se, nakon što se smirila, vratila, a produkcija je odlučila da je neće kazniti zbog samovoljnog napuštanja šou programa.
Kija povraćaFOTO: SCREENSHOT
Kija povraća

Pojedini su potom ptuživali Kiju da manipuliše učesnicima, a sa njima se saglasila i Đoganijeva.

– Svesna sam svega ja! Znaš šta mi je sve sinoć rekla. Da voli još uvek Slobu, da oseća nešto prema njemu. Ne verujem ja njoj ništa, verujem Slobi – rekla je Luna i napomenula da Kija nije htela pred Radanovićem da ponovi to što je njoj rekla, da ga voli.

Kija i Sloba nisu mogli da se kontrolišu kad su im pustili njihovu omiljenu pesmu, a šta se dogodilo pogledajte klikom