NIJE ZNALA GDE SE NALAZI: Sandra Afrika UHAPŠENA u Crnoj Gori!

Sandra Afrika otputovala je svojim skupocenim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je zbog nesavesne vožnje u pijanom stanju odvedena na trežnjenje u policiju!

Kako Kurir piše, Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

„Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu“, otkriva izvor Kurira.

Koliko je pevačica bila nesavesna, govori i činjenica da je počela da se ubeđuje sa saobraćajcima.

„Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra“, zaključuje izvor Kurira, dok Sandra nije odgovorila na poruku.

Izvor: Kurir/Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *