Nikola Rokvić bio na ivici bankrota!

Nikola Rokvić pre dve godine okrenuo se pop zvuku i snimio album „Ovaj put“. Nažalost, album nije dobro prihvaćen od strane publike, a upuštanje u pop vode koštalo je Rokvića stanja na računu.

Nikola se podsetio albuma „Ovaj put“ i uprkos tome što nijedna pesma nije postala hit, period kada je snimio ovaj audio materijal njemu je ostao u lepom sećanju.

– Divne uspomene. Koliko lepih ali i teških trenutaka, dok je nastajao albim „Ovaj Put“. I možda nije prihvaćen koliko zaslužuje, ali uz ovaj put sam mnoge stvari naučio. Putovao sam jednim novim, teškim, neutabanim ali jako uzbudljivim putem. Radovao sam se, patio sam,odricao se ali sam pokupio osećaj i znanje. I mnogi će reći da sam pogrešio, da sam izgubio toliko materijalnog, toliko nastupa, zarade. Jeste, izgibio sam materijalno ali mi je pružen osećaj – osećaj koji se dobija odricanjem od svega onoga na šta smo navikli, odricanjem od svega onoga bez čega „ne možemo“. Sada… E, sada je vreme da se igram. Sa tim znanjem, pevaću vam svašta i sve to biće prožeto osećajem radosti i patnje u jednom… u mom glasu… Hvala Bogu na tome! – napisao je Nikola u opisu fotografije na Instagramu.

Izvor: Alo

Foto: Jutjub

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *