Nives Celzijus snimala dekolte pa ulovila odraz svoje guze u ogledalu

https://www.instagram.com/p/Bz0t-x6nyZC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

A.S.Prije 3 sata 68

Screenshot: Instagram

NIVES CELZIJUS radi na novoj pjesmi, a svojim je obožavateljima na Instagramu dala zagonetku vezanu uz nju. Odjevena u izazovno donje rublje, Nives je snimila video u kojem postavlja pitanje: „Znate li što je ovo?“ trljajući palac od kažiprst.

Iako je od pratitelja pokušala izvući odgovor, u komentarima je dobila samo provokativne izjave i komplimente na račun tijela – čija se stražnja strana jasno vidjela u ogledalu iza nje, baš kao i dekolte koji je bio u prvom planu. „Ubit ćeš nas“, „Najbolja i najzgodnija, nemam ideje kad vidim ovu ženu“, „Dodaj šećera i vode, skočio mi je tlak“, „Predivna kao i uvijek“, pisali su joj.

file:///C:/Users/Lenovo/Desktop/download.htm

Među komentatorima se našao i voditelj Dalibor Petko koji joj je napisao: „Čak ni ja nisam obratio pažnju što pričaš“, a s kojim su se složili i drugi muškarci. Fotografija je u nešto više od sat vremena primila preko 25 tisuća lajkova, a onih koji su zaista pokušali odgovoriti na njeno pitanje gotovo da i nije bilo.

Inače, Nives se nedavno pohvalila i kako vježba koreografiju za spot za novu pjesmu, a fizički se, osim uz koreografa, priprema i dizanjem utega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *