NOGO SE POGUBIO: Prvo kritikovao Vučića što je potpisao u Vašingtonu a sada ga prijavljuje Trampu da to ne ispunjava

Srđan Nogo veliki kritičar aktuelnog režima i posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nikada nije propuštao priliku da iznese optužbe i kritike na adrese istih.

Povodom Vučićevog potpisa u Vašingtonu izrekao je niz optužbi na račun predsednika Srbija, neke u tvitovima a neke u video prilozima.

Najveća zamerka koju je Nogo izneo je da je potpisani dokumenat izdaja Srbije, da Vučića treba procesurati pred sudskim organima, uz primedbu da je tim činom Vučić navukao gnev mnogih zemalja mahom na Bliskom istoku.

Međutim danas je Nogo objavio tvit kojim javlja Trampu i američkoj administraciji da Vučić već krši potpisani dokumenat i u tvitu prilaže dokaze.

To je ipak zapanjujuće ponašanje i jedan nedosledan zaokret Noga u stavovima, jer ako je tačna tvrdnja Srđana Noga da je potpisani dokumenat štetan za Srbiju, po logici stvari je dakle dobro što Vučić krši dogovor sa Trampom.

Očekivali smo da Nogo pohvali to Vučićevo ponašanje ali proizilazi da se kritikuje Vučić samo zbog vlasti.

Sada dakle možemo očekivati od opozicije da tuže Vučića za kršenje Vašingtonskog sporazuma kojeg su svi redom ocenili da je štetan za Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *