NOVA TRAGEDIJA U NEGOTINU: Lobanja pronađena u šumarku, pas je nosio u čeljustima

UŽASAN PRIZOR KOD NEGOTINA:

Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice

 Ilustracija Foto: P. Milošević

Ilustracija Foto: P. Milošević

NEGOTIN – Na Bukovu iznad Negotina, u blizini benzinske pumpe na izlasku iz grada, u nedelju je pronađena lobanja bez donje vilice. Lobanja je pronađena u šumarku, ali nigde nije nađen i ostatak tela, kao i gornja vilica. 

Kako nezvanično saznajemo, nosio ju je u čeljustima pas, koji ju je ispustio, kad je naišao na čoveka. Na lobanji, za koju je odmah tražena DNK analiza, ima tragova tkiva i kose. Kao jedna od pretpostavka je i mogućnost da su telo raznele grabljivice, ali se očekuje da dalja istraga pokaže okolnosti pod kojima je stradala ova osoba.

U Negotinu se, inače, dva muškarca vode kao nestala. Jedan, star 38 godina, nestao je pre tri nedelje, a drugi na Timoku pre neki dan. Do nedelje se tragalo i za Svetislavom Lazićem (78) iz Čubre, koji je, nažalost pronađen mrtav u šipražju u blizini njegovog doma odakle je krenuo u nepoznatom pravcu 18. avgusta.

NOVOSTI.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *