NOVAK KONAČNO REKAO SVE ŠTO MU LEŽI NA DUŠI: Emotivno pismo srpskog asa nateraće vam suze na oči!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se navijačima na izuzetno emotivan način.

Novak je na svom Instagram profilu objavio neverovatno emotivno pismo, u kom je do detalja opisao kroz šta je sve prolazio u proteklom periodu…

Novakovo obraćanje prenosimo u celosti:

„Pre nego što podelim sa vama moja razmišljanja na temu proteklih par uspešnih meseci, želeo bih se da vam se zahvalim na svoj podršci i bodrenju u trenutcima kada su dobri rezultati izostajali.

Puno ste mi značili i hvala vam!

Često koristimo reč neVEROvantno da opišemo velike uspehe. Meni ta reč nekako skroz poništava baš ono što taj uspeh i čini toliko velikim. VERA u sebe, u svoje sposobnosti, snagu i istrajnost. Mene je VERA da mogu i da je to moj put nosila korak dalje i u trenucima kada sam najviše sumnjao, posrtao i patio. Taj put svako mora da prodje pre ili kasnije, a opiranje samo odlaže napredak. Mnogi su dali svoje mišljenje i savet, ne mogu da kažem da ih nisam čuo, da me to nije zbunilo… jeste. Ali VERA me je držala na pravom putu.

Postoji nekoliko lekcija koje mogu da podelim sa vama, a koje sam naučio u proteklih par meseci. NeVEROvatno ne postoji. Ne postoje granice. Ono što vidiš i zamisliš u glavi, to stvaraš u životu. Kada na sve izazove odgovoriš hrabro, snažnim karakterom i samopouzdanjem – već si pobednik, bez obzira na rezultat. Ti gradiš svoje navike, a one te korak po korak vode do tvog cilja.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *