Novak počeo da jede meso!

Novak Đoković je počeo da jede meso!

Ovu senzacionalnu informaciju otkrio je bivši Dejvis kup selektor Srbije Bogdan Obradović!

On je u intervjuu španskom Asu rekao da je Nole promenio ishranu i daće se u narednom periodu znati kakav će to efekat izazvati kod nedavnonajboljeg tenisera sveta.

– Novak jede meso, što je dobro, videćemo sada kako će da reaguje -izjavio je Obradović, a potom se osvrnuo na period u kome je Srbin promenio mnogo toga u svojoj rutini:

– Prošle godine nedeljama nije igrao, to nije dobro. Smanjio je treninge. Onda je počeo sa čudnim načinom ishrane, više je meditirao nego udarao lopticu. Prekinuo je sa rutinom, a u tenisu, promena reketa može da vam promeni igru. Onda zamislite kako je kad promenite kompletan pristup.

Što se tiče dijete koju je Đoković počeo da primenjuje, a koja je praktično bila veganska bez ikakvog mesa, Obradović tvrdi da je veoma loša.

– Ispraznio je svoje telesne zalihe. Ja sam prvi imao problem sa Pepeom Imazom oko toga. Svi ti mentalni treneri te teraju da razmišljaš šta je najvažnije. A to je katastrofa. Jedan Majkl Felps uživa da jede bakine specijalitete, a posle obori svetski rekord. Novak je sjajan momak, ali je ponesen čudnim teorijama.

Bogdan je Pepea Imaza, Španca koji je Đokovićev mentalni guru, odavno upoznao.

– U Segoviji sam trenirao neke mlade igrače koje je napustio. Tada jerekao da će mu mentalni treninzi doneti više novca. Dobro je pripremiti um, ali neophodno je na treningu milion puta da udarite lopticu. Nemam ništa protiv Pepeovog rada, ali u ključnom periodu promeniti Novaku ishranu i smanjiti mu treninge je loše.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *