ЧИТАВ овај процес је наопак. Тужилаштво жели да на мала врата у оптужницу убаци тумачење које је донела Скупштина Србије и да на тај начин омогући ретроактивну примену прописа у процесу који водите против мене. Сада мењају оптужницу и додају једну реченицу и то баш ону која се налази у вашој пресуди, а која је укинута одлуком Апелационог суда, јер је била мимо оптужења. Тужилаштво и даље хоће да врати у процес оно што је одбачено, јер нема других доказа.

Ово је данас, у наставку поступка пред Специјалним судом у Београду, изнео Мирослав Мишковић, власник „Делта холдинга“, оптужен да је помагао сину Марку Мишковићу, који је такође оптужен, да утаји порез од око 320 милиона динара, а одговарајући на одлуку Тужилаштва да измени оптужницу убацивањем тумачења Скупштине. Први човек „Делте“ је још једном поновио да се никад није бавио порезом, као и да су „апсурдне тврдње Тужилаштва да је са умишљајем рекао Марку да га утаји“.
– Да би кривично дело постојало, мора нешто да се сакрије, а у процесу не постоји ништа сакривено – нагласио је Мишковић, додајући да су и сами инспектори рекли да су добили све папире. – Позовите моје сараднике, и питајте их да ли се Мирослав Мишковић икада бавио порезима. Сви привредници ће вам рећи да је мој став да је порез основ свега и да се мора платити
Novosti.rs