Novi skandal trese kraljevsku porodicu: Pojavio se čovek koji tvrdi da je vanbračni sin princa Čarlsa i Kamile!

Pre nego je oženio Kamilu, princ Čarls je bio u braku s pokojnom princezom Dajanom s kojom je dobio dva sina, prinčeve Vilijama i Harija. Sada je javnost iznenadila vest da to možda nisu njegova jedina deca.

Kako piše Miror, 52-godišnji Sajmon Čarls Dorante-Dej tvrdi da je on plod prve afere princa Čarlsa i njegove sadašnje supruge Kamile, zbog čega traži podvrgavanje DNK analizi kako bi dokazao svoje reči.

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svet nakon što su se tada 17-godišnji Čarls i 18-godišnja Kamila prvi put „spetljali“, rođen je 5. aprila 1966. godine u Hempširu, a sada živi u Australiji. Kada mu je bilo 18 meseci, usvojila ga je Vinifred, radnica kraljice Elizabete II i princa Filipa koja mu je navodno rekla ko su njegovi biološki roditelji.

„Nije mi davala smernice, govorila mi je otvoreno“, kaže Sajmon čiji profili na društvenim mrežama u poslednje vreme gore od objava u kojima ističe da je on zaista sin Kamile i Čarlsa.

Takođe, Sajmon tvrdi da je pokojna princeza Dajana znala za njega, te kako bi, da je ostala živa, istina sigurno izašla na videlo.

„Verujem da je Dajana znala da ja postojim i da je „složila kockice“. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htela je to objavi javno“, tvrdi navodni sin kraljevskog para.

Čarls se s princezom Dajanom oženio 1981, a razveli su se 1996. godine, nakon čega je ona poginula u saobraćajnoj nesreći samo godinu dana kasnije. Potom je Čarls 2005. godine oženio Kamilu koja je ranije bila u braku s Endrjuom Parkerom Boulsom, s kojim ima 41-godišnju ćerku Loru i 44-godišnjeg sina Toma.

Izvor: Kurir Stil

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *