Obradović: Šešelj i Čanak odlučuju o sudbini predsedničkih izbora

Predsednik pokreta Dveri, Boško Obradović izjavio je danas povodom toga ko odlučuje o konačnim rezultatima predsedničkih izbora da „SNS i svi njeni sateliti nemaju većinu u Republičkoj izbornoj komisiji.

„SNS i svi njeni sateliti na vlasti (SPS, SDPS, PUPS, SVM, računajući i predsedničkog kandidata Miroslava Parovića), nemaju većinu u RIК-u. Da bi uopšte izglasali konačne pokradene rezultate predsedničkih izbora, moraju kupiti nekoga od članova RIK-a iz redova opozicije.

Ako protiv izborne kradje glasaju članovi RIK-a iz redova Dveri, DSS, DJB, DS, SDS, kao i opozicionih predsedničkih kandidata: Saše Jankovića, Vuka Jeremića, Milana Stamatovića i Luke Maksimovića, onda će o sudbini predsedničkih izbora odlučivati članovi RIK-a koje su postavili Vojislav Šešelj i Nenad Čanak. Bez njihovih predstavnika u RIK-u nema većine za proglašavanje konačnih rezultata predsedničkih izbora i izbori moraju biti poništeni i ponovljeni.

Juče smo razrešili jednu dilemu: Čedomir Jovanović nije opozicija, već deo Vučićeve vlasti. Iza Vučićeve predsedničke kandidature stala je cela vlast, ali to nije dovoljno da bi pokrali izbore.

Za novi pokušaj izborne kradje potreban im je saučesnik iz redova opozicije. Ko će to biti“, navodi u izjavi Boško Obradović predsednik Dveri i predsednički kandidat.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *