Obradović: Vučić da prekreči grafite u Čačku

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović poručio je danas predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću da u Čačku prvo prekreči grafite, a potom zatraži da policija u tom gradu omogući medijima i javnosti snimke onih koji su ispisivali grafite.

On je naveo da je jučerašnje ispisivanje grafita protiv Dveri snimljeno kamerom i da „policija odlično zna ko su novi čačanski fantomi“.

„Ako SNS i Aleksandar Vučić nemaju šta da kriju – zašto bi imali nešto protiv da se obelodane ovi snimci i da kompletna javnost vidi lica onih koji su naružili naš grad, izuzev ako nisu kao u slučaju rušenja objekata u beogradskoj Savamali bili pod fantomkama“, navodi se u saopštenju.

U Čačku će danas biti održan predizborni miting vladajuće koalicije, čiji je kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić.

Obradović je ocenio da je jedino pitanje na predstojećim predsedničkim izborima da li gradjani žele da Srbijom vlada „politička mafija, batinaši sa fantomkama i medijska tortura“ ili da se država vrati narodu.

„To je jedino pitanje na ovim izborima: Ili oni koji su nas opljačkali i ponizili, ili mi koji samo hoćemo da živimo kao ljudi u sopstvenoj zemlji“, naveo je Obradović.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *