OD SUTRA: Maske obavezne u celoj Srbiji!

  • Sutra će biti još jedno zasedanje Kriznog štaba i zatražiću obavezno nošenje maski u celoj Srbiji, ali sve zavisi od podrške struke, rekla je Brnabićeva.
  • Još jednom apelujem na sve građane, da se maksimalno uozbiljimo, da je ovo zajednička borba, poštujte mere i preklinjem vas, budite maksimalno disciplinovina, nosite maske non stop i molba da se ljudi ne okupljaju, zato što je to najneodgovornije ponašanje i atak na javno zdravlje u ovom trenutku.
  • Sve političke razlike, sve može da sačeka, i još jednom vas molim, poštujte mere prevencije. Mi imamo ogroman broj testiranih, i to nije problem, jer imamo zaliha, država je spremna, ali to ne pomaže ako ne postoji individualna odgovornost. Postojalo je zabušenje sa rezultatima, ali to je zbog prebukiranosti i to je sledeća tačka kojom ćemo se pozabaviti. Nije razlog za preterani optimizam, ali mere daju optimizam, rekla je na kraju svog izlaganja premijerka Srbije Ana Brnabić.

U kovid bolnice širom Srbije danas je raspoređeno dodatnih 49 resiratora, kaže premijerka Ana Brnabić.

Ona je navela da je u OB Valjevo upućeno sedam kliničkih respiratora, Smederevska Palanka dobila je tri respiratora, Požareva pet, , ZC Užice dva, Paraćin pet, Zvezdara dva, KCV 25 respiratora.

  • To pokazuje koliko je ozbiljna borba i koliko je teška bolest, rekla je Brnabić.
  • Izvor. Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *