Oglasila se devojka sa kojom se navodno dopisivao Luka Lazukić!

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac fizički je zlostavljana od strane svog supruga Luke Lazukića u noći između 13. i 14. aprila. Do sukoba je, navodno, došlo kada je Nataša pronašla u Lukinom telefonu ljubavnu prepisku sa nekoliko devojaka.

Mediji su pominjali da je jedna od devojki sa kojima se Luka navodno dopisivao i njegova bivša, Una Krlić, međutim, ona je odlučila da se oglasi preko društvenih mreža i sve demantuje.

Za Luku je rekla da ga ne poznaje i da ga nikada nije srela.

„Ne želim da dajem nikakve izjave za medije ali ne mogu ni da pustim da ova neistina toliko utiče na moj život. Nadam se da će pravda stići svakog ko je pokušao da na ovakav užasan način blati moje ime“, rekla je Una.

Una, inače voditeljka na jednoj kablovskoj televiziji, potražiće pravdu na sudu jer joj je, kako kaže, afera sa Lukom Lazukićem nameštena.

„Ćao ljudi, želim da vam se obratim povodom cirkusa koji je nastao. Povod je naslovna strana jednih dnevnih novina, koju mi je neko namestio. Želim da kažem i da demantujem bilo kakvo povezivanje sa Lukom Lazukićem. Ja apsolutno tog čoveka ne poznajem i nikad se sa njim nisam dopisivala. Ko god da je smatrao da me uplete u to odgovaraće na sudu. Meni je naneta neverovatna nepravda. Prvi put, na svojoj koži, osećam takvu neistinu i strašno me boli da me neko povezuje sa dvoje ljudi koje apsolutno ne poznajem, pogotovo ne u ovakvom kontekstu. Samim tim želim da vam kažem da ja ovo nisam, da ja ovo nikada ne bih uradila i to je to od mene“, rekla je Una.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *