Oliver Dragojević priznao kroz šta prolazi tokom bolesti!

Poznatom pevaču Oliveru Dragojeviću dijagnostikovan je tumor, a on je siguran da će dobiti i ovu bitku!

Pevaču Oliveru Dragojeviću (69) pozlilo je pre dve sedmice na sahrani njegovog prijatelja i tada je saznao da je teško bolestan.

Iako se poznati pevač dobro osećao, lekari su mu saopštili da ima tumor.

Nakon što su svi saznali za bolest sa kojom se Dragojević bori, usledila je podrška fanova, ali i kolega, na kojoj je pevač ljubazno zahvalio.

– Svima se zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir – rekao je Dragojević za Večernji list.

Dragojević teške trenutke provodi sa porodicom. Trenutno sa suprugom, tri sina, snajama i unučićima odmara u porodičnoj kući na Korčuli. Tamo ga, kažu lokalci, ne viđaju kao pre, ali znaju da je tamo, pošto su ga videli na rivi sa unucima i sinom.

– Ne mogu svima da čitam lekarsku dijagnozu. Neke stvari su previše lične. Dijagnoza je takva kakva je, ja se lečim, već sam bio na hemoterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu – rekao je Oliver kojem je na plućima pronađena masa, a još uvek nisu stigli rezultati svih pretraga koje je pevač obavio.

Susedi na Korčuli kažu da se Oliver odlično drži, i da nije oslabio.Splićanin je, kažu upućeni, skoncentrisan na oporavak i razmišlja pozitivno.

– Kad shvatiš da vreme leti, čoveka uhvati panika. Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koja prolaze svi stariji – kaže Oliver.

Izvor: Alo

Foto: Jutjub

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *