ONA JE NAJGORI VUČIĆEV BOT!

Tatjanu Verušević proglasili „najgorim Vučićevim botom“!

 

Prete da će je*ati mene, ćerku i muža

 

Veruševićeva: Botujem protiv protesta, ali ne za sendvič već što mi se protest ne sviđa

 

Nisam bot, uzvraća Veruševićeva i kaže da botovi na internetu zagovaraju političke ciljeve pod lažnim imenom, a ona proteste pljuje imenom i prezimenom

Sve što dobijam su pretnje tipa:

„Jebem i tebe i tvoju ćerku zajedno … smrdušo jedna raspala! A muža, tog ćoru, neka jebe AV“, poručio joj je Stanko Terić, za koga na FB profilu piše da živi u Austriji i da je zaposlen u firmi FedEX Federal Express

 

 

Tatjana Verušević je menadžer u klubu Karate kanon Rakovica, a na društvenim mrežama i novinskim portalima ona je najgori Vučićev bot!

-Nisam bot – uzvraća Veruševićeva i kaže: -Botovi na internetu zagovaraju političke ciljeve pod lažnim imenom, ja proteste pljujem imenom i prezimenom.

Na pitanje da li od naprednjaka zauzvrat dobija sendvič i crvenu, kako tvrde protivnici vladajuće stranke, ona kaže da ne dobija ništa osim pretnji.

-Čula sam da ljude koji botuju za Vučića zovu sendvičarima. Ne znam da li ima istine u tome, ali ja nisam u takvoj priči. Sve što dobijam su pretnje – kaže Veruševićeva i pokazuje nam neke od privatnih poruka koje su joj posvećene:

„Jebem i tebe i tvoju ćerku zajedno … smrdušo jedna raspala! A muža, tog ćoru, neka jebe AV“, poručio joj je Stanko Terić, za koga na FB profilu piše da živi u Austriji i da je zaposlen u firmi „FedEX Federal Express“. Na pitanje kako je taj Stanko znao da njen muž nosi naočare i da ima ćerku, ona kaže da je njen profil javan i da svako može da ode i pročita ko je ona, da joj je muž Goran Filipović, da ima ćerku i da radi u klubu Karate kanon Rakovica. Ona ističe i da se ne boji takvih pretnji.

– Pa, prete i pljuju stalno kada botujem miting. Pih, koliko ih je koji su mi pretili, trebalo je odavno da budem mrtva.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *